3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Dušníky naznačily, ze doma budou silnější


Branky


0

Celý podzim kvůli rekonstrukci kabin odehráli na hřištích soupeřů, kde body sbírali obtížně. S návratem na své hřiště fotbalisté Sokola Trhové Dušníky ukázali sílu, když v jarní premiéře za příjemného počasí zdolali po podzimu třetí Luhy. Neměli to ovšem jednoduché, neboť soupeř téměř až do závěrečného hvizdu rozhodčího Petra Hrušky nepříjemně kousal a sahal po vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Smejkal potvrdil pověst střelce

Domácí nabuzení domácím prostředím začali aktivně a zejména pohybliví krajní záložníci dělali soupeři problémy. Hosté nemohli najít recept na napadající hráče Trhových Dušník a pouze nakopávali míče. Několikrát z tohoto zahrozili, ale k přímému ohrožení branky to nevedlo. Na druhé straně naopak domácí proháněli krajní beky a do vápna létal jeden centra za druhým. Do šancí se takto dostali Harvan, Pravda, Smejkal, ale obrana Luhů zatím držela. První gól padl po nenápadném zahájení akce od brány domácích. Míč se dostal k levému záložníkovi, který u lajny obešel vše, co mu stálo v cestě a centrem ve vápně našel zkušeného útočníka Jaroslava Smejkala. A ten se z malého vápna nemýlil. Luhy poté zlepšily hru, ale většina jejich akcí ztroskotala na pozorné obraně domácích dirigované zimní posilou Romanem Karešem. Srovnáno mohlo být v 24. minutě, kdy se Lukáš Beňo protáhl ve vápně kolem obránce a přihrával na volného spoluhráče, jehož střela skončila mimo. Nedáš - dostaneš! Protiútok domácích a následný centr do vápna neudržel gólman Miroslav Slepička a pro kanonýra Jaroslava Smejkala už nebyl problém dopravit míč do prázdné brány - 2:0. Po tomto gólu se hra vyrovnala. Domácí byli přesto nebezpečnější, jenže obrana hostů většinu střel dokázala zblokovat. Ve 40. minutě mohlo být sníženo. Tomáš Mazour po lajně poslal přihrávku na Lukáše Beňa, který se zbavil obránce a pokračoval do vápna, kde jej skvěle odklonil z úhlu stoper Roman Kareš.

 

Hostující náhradník zadělal na drama

Do druhého poločasu vystřídal zraněného obránce Josefa Fejta útočník Jan Schacherl a toto střídání bylo gólové. Předcházela mu rychlá akce po pravé straně, kdy si přízemní centr Radka Maříka našel Jan Schacherl a nedal gólmanovi bombou pod břevno šanci. Domácí se v tu chvíli ocitli pod tlakem a valil se na ně jeden útok za druhým. Luhy začaly aktivněji napadat a soupeř kazil přihrávky, jenže hostům vázla finální fáze. Ať už vinou nepřesností nebo perfektní obranou stoperů domácích. Přesto se Luhy díky aktivitě dostaly k zajímavým přímým kopům z hranice vápna, srovnání stavu ale nepřišlo. Domácí v tu chvíli hrozily brejky, štěstí stálo na straně hostů a dva góly nebyly uznány pro těsný, ale správný ofsajd. V 93. minutě, kdy už byla hra hostů totálně otevřená a přišel protiútok a gól do prázdné brány domácího Ďuriše 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Vít Kratochvíl (trenér):: Byl to zápas rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli lepší, což jsme vyjádřili dvěma góly. Ve druhém jsme hned v úvodu inkasovali kontaktní branku. Soupeř měl pak víc ze hry, protože nám vázla kombinace, přesto jsme mohli několikrát vedení pojistit. Dva góly nám nebyly uznány pro ofsajd, jednou jsme nastřelili břevno, ale třetí branku jsme přidali až v nastaveném čase.

TJ Sparta Luhy
Tomáš Pilík (trenér):: Bylo to vyrovnané utkání s kvalitním soupeřem. Zápasu by možná slušela remíza, domácí ale byli produktivnější a ve finální fázi nebezpečnější. Přesto se báli druhý poločas o výsledek. Vytvořili jsme si tlak, bohužel jsme to už nedokázali dotáhnout, ale prohráli jsme se ctí.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - T. Míka [-] , R. Kareš [-] , J. Doubek [-] (90. D. Černý [-] ) , L. Ďuriš [-] , P. Jícha [-] - M. Stránský [-] , J. Pravda [-] , M. Harvan [-] (55. P. Solnička [-] ) - J. Smejkal [-] (66. V. Janda [-] ) , P. Gasch [-] (68. Z. Malý [-] )

TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Fejt [-] (46. J. Schacherl [-] ) , T. Mazour [-] , M. Hadač [-] , J. Jun [-] - D. Krůta [-] , R. Mařík [-] , M. Broum [-] , V. Kout [-] - L. Beňo [-] (76. M. Broum [-] ) , M. Čech [-]

ŽK: 60. J. Smejkal , 71. Z. Malý - 76. M. Čech .
Hráči zápasu: Z. Krejza , R. Kareš , J. Smejkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Petr - MALÝ David, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.