2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hálovy trefy Kovohutím proti Jincům nestačily ani na bod


Branky


49. O. Hála , 72. O. Hála - 6. L. Dráb , 36. Z. Kašpárek (p.) , 70. P. Kuthan
0

Zatímco domácí Kovohutě v jarní premiéře vybouchly na hřišti posledních Počepic, fotbalisté Jinců se před vzájemným duelem ve Lhotě u Příbrami naladili domácí výhrou nad Rosovicemi. Rozpoložení si oba soupeři přenesli i do sobotního utkání, v němž sice domácí byli lepším a fotbalovějšim týmem, cenné tři body však urvali bojovnější hosté, kteří si polepšili v boji o udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí impotenci soupeř dvakrát trestal

Domácí nastoupili plní odhodlání a od první minuty se do soupeře s vervou pustili. Nasadili velké tempo a vytvořili si spoustu nadějných situací, které skončily nad brankou nebo je dokázal zlikvidovat hostující brankář Martin Susko. Z první ojedinělé šance po chybě domácí obrany, za kterou propadl centr, se radovali hosté. Míč uklidil k tyči Jarošovy svatyně Lukáš Dráb - 0:1. Domácí se vrhli do útoku, jenže opět udeřili fotbalisté Jinců. Ve 36. minutě rozhodčí Jaroslav Máša posoudil střet Davida Hnízdila s Jakubem Provazníkem jako faul a Zdeněk Kašpárek se z penalty nemýlil. Hosté vedli o dva góly.

Střeleckou smůlu Kovohutí protrhl Hála

Druhý poločas začal velkým tlakem domácích. Ve 47. minutě po rohovém kopu Ondřej Hála s pomocí teče jednoho z jineckých hráčů odčaroval kouzlo gólmana Suska a snížil. Kontaktní branka jim byla k ničemu. Hosté odpověděli hezkým brejkem. V 70. minutě zatáhl míč do šestnáctky Kovohutí Provazník a před brankou vybídl ke skórování Pavla Kuthana - 1:3. Jediné, na co se otřesení domácí zmohli, bylo snížení na 2:3, když se už za dvě minuty podruhé trefil Ondřej Hála. V té době už jineckou branku střežil Petr Šobek, který nahradil jarní oporu Martina Suska. Po srážce s vlastním stoperem Zdeňkem Kašpárkem zůstali oba ležet a sudí musel zápas na chvíli přerušit. Hřiště museli bohužel opustit za účasti lékařů.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Sehráli jsme další smolný zápas. I když jsme hráli v tempu a měli velkou převahu, gólově jsme se dokázali prosadit až v době, kdy jsme prohrávali o dvě branky.

SK Jince 1921
Martin Píchal st. (záložník):: Myslím, že bojovností jsme si výhru zasloužili. Kovohutě byly lepší a fotbalovějši, ale nám vyšla hra na brejky, a ve druhé půli jsme hru vyrovnali.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - D. Hnízdil [-] , F. Kaňa [-] , T. Dušek [-] , P. Černohorský [-] , O. Šváb [-] , O. Hála [-] , M. Kinčl [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-]

SK Jince 1921
M. Susko [-] (62. P. Kuthan [-] ) - J. John [-] , R. Hůla [-] , L. Dráb [-] (70. P. Vejr [-] ) , Z. Kašpárek [-] (62. A. Hůla [-] ) , M. Píchal [-] , T. Zadina [-] (85. P. Novák [-] ) , I. Rozsíval [-] , J. Provazník [-] , M. Píchal [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 7. J. Neliba , 18. T. Dušek , 36. D. Hnízdil - 6. T. Zadina , 80. M. Píchal , 90. P. Kuthan , 92. M. Píchal . ČK: 92. P. Kuthan .
Hráči zápasu: O. Hála .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Marek, ŠVIDKOV Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.