2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólman Slepička vychytal Luhům první jarní vítězství


Branky


0

Do třetice to vyšlo! Podzimní štika okresního přeboru, fotbalisté Sparty Luhy zabrali. Po porážce v Trhových Dušníkách a remíze v Rosovicich v jarní premiéře na domácím hřišti poprvé v odvetách bodovali naplno. Ve vyrovnaném duelu s řadou šancí proti Kovohutím Příbram vděčí za výhru především brankáři Slepičkovi, jenž zlikvidoval všechny příležitosti soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha byla hráčům Kovohutí k ničemu

Zápas měl od začátku pěkné grády. Oba protivníci se hned od první minuty pustili do sebe s velkým nasazením. Zejména na hostujících hráčích byla jasně patrná touha napravit jarní nepovedené zápasy a v prvním poločase měli víc ze hry. Jenže na jaře je provází trápení v koncovce, které pokračovalo i na Luhách. Většinu jejich útočných akcí zpacifikovala domácí obrana. A když už se za ní dostali, stál vždy na správném místě brankář soupeře Miroslav Slepička.

Rozhodla trefa Matějky z přímého kopu

Druhý poločas začal pro domácí fotbalisty skvěle. Po smolném zákroku obránce Kovohutí na hranici velkého vápna odpískal rozhodčí Jan Schořovský faul. K míči se postavil Ladislav Matějka a krásnou trefou k tyči rozjásal diváky kolem hřiště. V té chvíli nikdo z přítomných netušil, že vstřelil vítěznou branku. Hosté se totiž nadechli k náporu a dál sr cpali víc do koncovky, jenže naráželi na bezchybně chytajícího brankáře Sparty Luhy. Domácí naopak produktivní byli. Po rohovém kopu hostující hráči neubránili domácího Davida Krůtu, který stanovil konečnou podobu výsledku na 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Luhy
Fanoušek Sparty Luhy:: Po poločase jsem myslel, že zase ztratíme, ale gól Matějky z trestňáku nás posadil na koně. A druhá trefa Davida Krůty soupeře zlomila. Konečně máme důvod po fotbale slavit.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (hráč):: Chtěli jsme ukončit jarní nezdary a v prvním poločase jsme byli lepším týmem, ale nedáváme góly. Domácím výborně zachytal brankář, který jim vychytal tři body.



Sestavy


TJ Sparta Luhy
M. Slepička [-] - J. Jun [-] , D. Krůta [-] , R. Matyáš [-] , J. Fejt [-] , M. Čech [-] - T. Mazour [-] , V. Kout [-] , M. Broum [-] - M. Krůta [-] (68. R. Mařík [-] ) , L. Matějka [-] (82. M. Broum [-] )

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Jaroš [-] (74. J. Kadeřábek [-] ) , F. Kaňa [-] , T. Dušek [-] , O. Hála [-] , M. Nováček [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-] , P. Černohorský [-] , D. Hnízdil [-]

ŽK: 15. M. Krůta , 36. M. Broum , 85. R. Matyáš , 86. M. Broum - 37. D. Hnízdil .
Hráči zápasu: M. Slepička , L. Matějka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Schořovský Jan - MALÝ David, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.