Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál znovu naděloval, tentokrát potupil doma Jince


0

Rožmitál je na jaře k nezastavení. Zápas s Jincemi proměnil v jasnou záležitost, když soupeř za celé utkání neohrozil jeho branku. I když v prvním poločase jinecká obrana pod vedením veterána Píchala a dobře chytajícího brankáře Suska neustálému tlaku Rožmitálu srdnatě odolávala, ani obětavý výkon neochránil hostující fotbalisty od sedmigólového debaklu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vedoucí gól se čekalo téměř půl hodiny

Domácí od začátku soupeře zatlačili. Do první vážnější šance se dostal ve 13. minutě Škácha, ale ve skluzu zakončoval mimo. O minutu později pak Drechslera v jasné pozici vychytal Susko. Branka padla až ve 27. minutě, když Hausleitnerův centr usměrnil hlavou do sítě aktivní Škácha - 1:0. Tlak domácích pokračoval. Ve 35. minutě jinecký brankář vytahoval nad břevno střelu Leitermanna. Stejní hráči se utkali i o dvě minuty později. Váně našel centrem v šestnáctce Leitermanna, jehož hlavičku z bezprostřední blízkosti stačil gólman skvělým reflexem vyrazit, ale balon po následném závaru přece jen v brance skončil - 2:0. Do půle měli domácí ještě další příležitosti, ale Leitermann trefil jen břevno a Škácha po Kuchyňkově centru mířil hlavou vedle.

Po pauze hosté na lídra fyzicky nestačili

Ve druhém poločase, který byl kvůli průtrži mračen a bouřce na několik minut přerušen, už hosté viditelně fyzicky nestačili. Třetí gól padl v 53. minutě, kdy Škácha předložil balon před prázdnou branku Leitermannovi a čtvrtý zásah přidal v 71. minutě Hausleitner. Krátce nato Hausleitner přihrál na další góly Leitermannovi a Škáchovi. V 87. minutě si na Váněho roh naskočil střídající Trčka, jehož prudkou hlavičku na brankové čáře zastavil Píchal. Odražený míč se dostal k Váněmu, jeho opakovanou nabídku využil ke vstřelení svého čtvrtého gólu Leitermann - 7:0. Byla to zároveň i poslední trefa, protože následující Sukovu šanci zmařil brankář a Trčka pálil mimo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (záložník):: Byla to jednoznačná záležitost, utkání jsme měli pod kontrolou, i když jsme se dlouho nemohli prosadit. Po přestávce Jinečtí odpadli fyzicky a výsledek byl jen otázkou skóre.

SK Jince 1921
Martin Píchal st. (obránce):: Z různých důvodů nám chybělo devět hráčů základní sestavy, takže složení mužstva bylo spíš stará garda s dorostem. V první půli jsme ještě stíhali běhat, ale druhá, kterou jsme hráli v deseti, uz byla plně v režii domácích. Výsledek je pro nás ještě příznivý.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - T. Drechsler [-] (70. D. Suk [-] ) , J. Kuchyňka [-] , V. Škácha [-] , J. Hausleitner [-] (75. M. Trčka [-] ) , P. Varadin [-] (46. P. Sedláček [-] ) , M. Šturc [-] (33. P. Leitermann [-] ) , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] (78. K. Pazderník [-] ) , J. Váně [-] , T. Pecha [-]

SK Jince 1921
M. Susko [-] - M. Šebek [-] , M. Mígl [-] , M. Beneš [-] , Z. Ulman [-] (46. M. Vůjtěch [-] ) , L. Busínský [-] , J. John [-] , P. Novák [-] , L. Dráb [-] , M. Píchal [-] , M. Píchal [-]

Hráči zápasu: V. Škácha , P. Leitermann .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Malý David - MÁŠA Jaroslav, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.