Solnička zlomil svým druhým zásahem odpor Kovohutí


Branky


0

Když krátce po změně stran snížil svou jedenáctou trefou v sezóně hostující kapitán Jan Neliba, vypadalo to, že v derby mezi fotbalisty Trhových Dušníků a Kovohutí je zaděláno na drama. Jenže na kontaktní branku soupeře pohotově reagoval domácí útočník Petr Solnička, jenž druhou trefou v rozmezí šesti minut rozhodl o vítězství svého týmu, které se nerodilo jednoduše. Zatímco Trhové Dušníky po výhře 5:1 udržely jarní neporazitelnost, hosté z Kovohutí v odvetách získali jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl k vedení brankář rivala

Od začátku bylo utkání naprosto vyrovnané a chvílemi byli překvapivě aktivnější na jaře nevýrazní hosté. Hra se sice odvíjela spíš ve středu hřiště, ale fotbalisté Kovohutí byli u všeho dříve, dařila se jim kombinace, jen do zakončení se v úvodu žádný tým nedostal. To se změnilo ve 36. minutě, kdy na sebe vzal zodpovědnost domácí Ďuriš. Po individuální akci se dostal do pokutového území protivníka, kde ho hostující brankář Hnízdil fauloval a z nařízené penalty dostal domácí do vedení kanonýr Smejkal. Do konce poločasu se obrázek hry nezměnil a skóre také ne.

Nelibova trefa vrátila hostům na chvíli naději

Krátce po změně stran zvýšil na 2:0 pro Trhové Dušníky útočník Solnička. Zdálo se, že se domácí fotbalisté uklidní a v pohodě utkání dohrají. Proti byl ovšem kapitán rivala Jan Neliba, který po rohovém kopu snížil na 2:1 a zadělal na dramatickou zápletku. Naděje hostů na bodový zisk však měla jepičí život. Po rozehrání vrátil klid do domácích řad opět na jaře v dobré formě hrající Solnička - 3:1. Hosté dál předváděli velmi aktivní hru a nebýt tradiční nedisciplinovanosti v jejich řadách, mohli pomýšlet na změnu skóre. To se pohnulo až v samém závěru, kdy na druhé straně mířil přesně střídající Doubek, po jehož ideální přihrávce zvyšoval na 5:1 Ďuriš.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Utkání nebylo vůbec jednoduché. Hosté dokázali, že mají ve svém středu šikovné fotbalisty a umí hrát fotbal. My jsme vytěžili z minima maximum a udrželi jarní neporazitelnost.

Kovohutě Příbram
David Hnízdil (brankář):: Je škoda dostat gól hned po první šanci Dušník. Fotbalově jsme po celý zápas byli lepší, ale bohužel každou naší chybu domácí trestali gólem. Výsledek 5:1 neodpovídá hře, ale musím soupeři pogratulovat ke třem bodům.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - T. Míka [-] (67. Z. Malý [-] ) , V. Janda [-] (38. J. Dörfl [-] ) , P. Jícha [-] , R. Kareš [-] - M. Harvan [-] , L. Ďuriš [-] - J. Smejkal [-] , P. Solnička [-] (80. J. Doubek [-] ) - M. Gregořica [-] , J. Pravda [-]

Kovohutě Příbram
D. Hnízdil [-] - O. Šváb [-] , P. Černohorský [-] , J. Jaroš [-] , M. Kinčl [-] , T. Dušek [-] (23. J. Kadeřábek [-] ) , O. Hála [-] , M. Nováček [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-]

ŽK: 44. J. Pravda , 79. R. Kareš - 22. J. Jaroš , 35. D. Hnízdil , 37. V. Neliba , 58. J. Neliba , 61. O. Hála , 85. M. Kinčl .
Hráči zápasu: P. Jícha , P. Solnička - M. Kinčl , O. Šváb .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Hruška Petr - SOUČEK Tomáš, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.