Trhové Dušníky si poradily v závěru sezóny s obranou Nečíně


Branky


41. J. Smejkal , 56. J. Smejkal , 82. L. Ďuriš (p.) - 40. T. Kretschmer
0

Žádnému z týmů o nic nešlo, a tomu odpovídalo tempo hry i úroveň zápasu, který jeden z jeho aktérů trefně přirovnal k pouťáku. V něm byli podle očekávání fotbalovější hráči Trhových Dušníků, kteří nakonec nalezli recept na propracovanou a vyhlášenou defenzívu Nečíně. Otočili střetnutí s protivníkem, kterému trefil vedení Kretschmer, a vyhoupli se v konečné tabulce okresního přeboru na pátou příčku. V tu asi nikdo z jejich táboru po podzimu, kdy hrálo mužstvo na hřištích soupeřů, nedoufal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybu Míky rychle vyžehlil Smejkal

Až příliš bylo na fotbalistech obou mužstev vidět, že jim chybí motivace. Od počátku se hrálo v přátelském tempu, nebezpečnější však byli po většinu poločasu domácí. Již ve 12. minutě ohrozil po spolupráci s Gaschem nečínskou branku Budějský, chvíli poté netrefil Gasch a první dvacetiminutovku uzavřel střelou nad branku opět Gasch. Ve 23. minutě se prezentoval po samostatné akci krásnou střelou do břevna obránce Dorfl. Nečínští se dostali k ohrožení domácí branky vzápětí, ovšem gólman Krejza výborně zasáhnul. Ve 40. minutě již však po hrubé chybě obránce Míky brance zabránit nedokázal. Hbitý Kretschmer vystihl soupeřovu malou domů a hosté šli do vedení. To mělo jen jepičí život, neboť hned po rozehrání putoval míč po ose Harvan, Dorfl ke kanonýrovi Smejkalovi, jenž vyrovnal.

Domácí projevili větší touhu po vítězství

Po přestávce vyvinuli domácí větší úsilí. V 54. minutě po centru Míky zahodil šanci hlavou ostrostřelec Smejkal, aby v 56. minutě po krásném centru Pravdy poslal domácí do vedení svou 23. trefou v ročníku. Za zmínku ještě stojí spolupráce Černého se Smejkalem, kdy balón skončil na tyči. Nečínského gólmana Kubína pak ještě zachránila spojnice břevna a tyče po hlavičce Míky. V 82. minutě dal výsledku utkání konečnou podobu Ďuriš, který proměnil penaltu po faulu na Gasche.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Bylo to oboustranně slušné utkání. Jsme rádi, že jsme vyhráli a ukončili tak se spokojeností letošní nezvyklou a pro nás určitě velmi náročnou sezónu. Povedlo se nám stabilizovat mužstvo, vylepšit prostředí na hřišti a věříme, že se nám v nové sezoně bude dařit hrát atraktivní fotbal pro diváky.

TJ Sokol Nečín
Martin Kubín (brankář):: Nikomu o nic nešlo, a tak se hrálo v tempu letního pouťáku. Přijeli jsme jen s jedenácti hráči, ostatní chtěli raději hlídali u nečínského hřiště prase, aby nespadlo z grilu. Fotbalovější byli domácí, ale z převahy trefili jen břevno. Na konci první půle vystihl malou domů Kretschmer a my vedli, jenže vzápětí domácí vyrovnali. Zápas rozhodla standardka, po které stříleny centr tečoval domácí hráč. Nám už v závěru chyběly síly a ještě jsme inkasovali z penalty.



Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - P. Jícha [-] (46. M. Gregořica [-] ) , R. Kareš [-] , J. Dörfl [-] (46. V. Janda [-] ) , T. Míka [-] - J. Pravda [-] , L. Ďuriš [-] , D. Budějský [-] (46. D. Černý [-] ) , M. Harvan [-] - J. Smejkal [-] (75. M. Stránský [-] ) , P. Gasch [-] -

TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - P. Hubička [-] , V. Vacek [-] , D. Budínský [-] , A. Vybíral [-] - A. Petřina [-] , J. Kozohorský [-] , J. Žaloudek [-] , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-] - J. Koza [-] -

ŽK: 53. T. Míka , 66. R. Kareš , 87. M. Stránský - 33. A. Vybíral , 81. M. Kubín .
Hráči zápasu: J. Pravda , P. Gasch - P. Hubička , A. Petřina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Malý David - SLEPIČKA Milan, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.