M. Hubáček 31. (vl.)
D. Klečák 44.
2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotusice navázaly na poslední zápas a znovu vyhrály


Branky


31. M. Hubáček (vl.) , 44. D. Klečák - 18. L. Fedorovič , 57. K. Mathes
0

Zápas hosté rozhodli až při závěrečném penaltovém rozstřelu. Malešov trápí zranění více než pěti hráčů, kteří do zápasu nemohli naskočit. Domácí v zápase držel dvougólový David Klečák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malešov vedl díky trefě na konci poločasu

Domácí vstoupili do zápasu bez několika hráčů základní sestavy: "Chybělo nám 5 lidí a další dva hráli pod práškama. Na to se ale nechci vymlouvat. Především jsme v našem výkonu postrádal šťávu a chuť hrát. O to více mě to mrzí po minulém výkonu v Tupadlech," připomněl trenér Škramovský. Nejcitelnější je potom ztráta Radka Barančíka, který trenéru domácích chyběl ve středu obrany. Hosté tohohle faktu využili již v 18. minutě, kdy rozvlnil síť Fedorovič a poslal tak hosty do vedení 1:0. Zraněními zdecimovaní domácí, ale zbraně nesložili. Naopak do poločasu ještě dokázali skóre otočit. Nejprve Klečákovu střelu tečoval Hubáček, že gólman hostů Staš, již nestihl zareagovat 1:1. Minutu před koncem prvního poločasu potom Klečák přidal další branku a rázem domácí šli do kabin při vedení 2:1.

Domácím chyběla v druhé půli především agresivita a lehkost

V druhém poločase už domácí trenér nepostrádal pouze chuť hrát, ale také agresivitu a lehkost. Tyhle faktory potom vedli k nevyhnutelnému vyústění. V 57. minutě vystřelil hostům remízu Mathes. Do konce druhé půle už se ani jeden z týmů nedokázal prosadit, a tak zápas došel až pokutovým kopům.

Bod navíc si v penaltách vystřelili hosté

Obrat v zápase a zároveň tak i bonusový bod si při penltách vystřelili Chotusice. Pro ty o znamená, že z možných 9 jarních bodů dokázali uhrát bodů pět a dokázaly se již dotáhnout na Sedlec a předskočit Paběnice. 



Ohlasy k zápasu


SK Malešov
Zdeněk Škramovský - trenér: Dneska nám chybělo skoro vše, co nás zdobilo minulý týden na půdě lídra. Agresivita, lehkost, bojovnost.




Sestavy


SK Malešov
V. Táborský [-] - J. Žídek [-] , J. Výborný [-] , D. Klečák [-] , T. Neset [-] (60. R. Vlček [-] ) , J. Rak [-] , L. Hála [-] , M. Novotný [-] , L. Krásenský [-] , M. Poklop [-] , L. Koubek [-] (46. P. Železný [-] )

TJ Sokol Chotusice
I. Staš [-] - J. Všetečka [-] , M. Hubáček [-] - L. Fedorovič [-] , M. Netáhlo [-] - R. Procházka [-] (34. K. Mathes [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Procházka [-] (81. T. Nemčik [-] ) , L. Tuzar [-] , L. Žilka [-] , M. Kuna [-] (86. M. Procházka [-] )

ŽK: 80. J. Výborný - 62. L. Žilka , 72. J. Procházka , 80. M. Kuna .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - ŘÍPA Jiří, HERDA Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.