5:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kácov si připsal již druhé jarní vítězství


Branky


3. V. Štorch , 36. A. Pana , 44. V. Štorch , 61. J. Pospíšil (p.) , 86. J. Šnobl - 45. V. Žák , 88. M. Blažek
0

Domácí dokázali rozhodnout o zápase již v prvním poločase, kdy vstřelili tři branky. Druhý poločas přinesl čtyři branky a konečný výsledek 5:2 pro domácí. Za Kácov se dvakrát prosadil Votějch Štorch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí již ve třetí minutě

Domácí chtěli navázat na zápas se Sedlecem, kdy dokázali zvítězit. Tři body proto potřebovali potvrdit doma v zápase s Paběnicemi. Vstup do zápasu se Kácovu nadmíru povedl. Už ve 3. minutě je poslal do vedení svým prvním gólem v zápase Vojtěch Štorch. Poté nastalo půl hodiny bez gólového vyústění jakékoliv situace. Ve 36. minutě navázal na své gólové hody z předchozího víkendu Pana když zvýšil na 2:0. Do poločasu stihnul ještě Vojtěch Štorch přidat svůj druhý gól v zápase a do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí. 

Druhý poločas otevřel gólem Žák

Hned v první minutě po návratu z kabin se hosté postarali o zápetku. Žák využil svou šanci a snížil z pohledu Paběnic na 1:3. Hra se potom vyrovnala, ale klid na stranu domácích přinesla 61. minuta. Pospíšil zamířil přesně a vrátil Kácovu tříbrankové vedení. Od stavu 4:1 byli domácí lepší na balónu a soupeře už jasně přehrávali. Skóre by mohlo být klidně i vyšší, ale Kácov se dokázal prosadit už pouze jednou. Nejprve zvyšoval z penalty Šnobl už a 5:1 a v 88. minutě kosmeticky upravil skóre Blažek, když snížil na konečných 5:2 pro domácí. 

Kácov se touto výhrou dostal před Zbýšov a díky sedmi bodům ze tří jarních zápasů se výrazně blíží příčkám zaručující záchranu. V příštím kole čeká Kácov zápas v Chotusicích, kde se mělo hrát v neděli 10.4., ale vedení soutěže zápas přesunulo na sobotu 9.4.



Ohlasy k zápasu


AFK Kácov B
Váňa - trenér: Jsem rád, že se nám daří. Oproti podzimu proměňujeme více šancí. Je vidět, že byla dobrá zimní příprava. Kluci vydrží déle běhat a to má za důsledek, že jsou i silnější v zakončení. Na podzim mi přišlo, že si vůbec nevěřili. Navíc máme svůj kádr a z A týmu nevyužíváme nikoho. Pouze Artur Pana jasně řekl, že chce hrát za B tým a to je tedy jediný, kdo putuje mezi A a B týmem.




Sestavy


AFK Kácov B
P. Verner [-] - J. Hylský [-] (83. P. Marhan [-] ) , J. Pospíšil [-] , J. Pivoňka [-] , J. Berky [-] (77. Z. Novotný [-] ) - J. Výborný [-] , M. Švec [-] (46. M. Futera [-] ) , D. Vlasák [-] , A. Pana [-] - P. Havlín [-] (68. J. Šnobl [-] ) , V. Štorch [-] -

TJ Sokol Paběnice
V. Černovský [-] - M. Votava [-] , V. Žák [-] , M. Šrámek [-] (51. M. Oliva [-] ) , M. Fuksa [-] , L. Tichý [-] , R. Sochr [-] , J. Pánek [-] (54. J. Brotánek [-] ) , J. Lebruška [-] , M. Blažek [-] , M. Sedláček [-] (46. J. Petrásek [-] )

ŽK: 18. P. Havlín , 26. J. Pospíšil - 69. J. Brotánek .
Místo: Kácov. Počet diváků: 85. Rozhodčí: FENCL Ivan - KOCOUREK Lukáš, UHER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.