5:1
(2:0)
88. J. Machů (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlízov prohrál i třetí jarní zápas


Branky


18. J. Knotek , 33. P. Jelínek , 80. L. Konopiský , 84. M. Sedláček (p.) , 88. J. Knotek (p.) - 88. J. Machů (p.)
0

Domácím se podařilo vstřelit Hlízovu pět branek. Dvěma góly se blýskl Knotek. Jedinou trefu hostů obstaral nejlepší střelec Hlízova Karel Suchý, který nastřílel již třináct soutěžních branek. Diváci viděli v zápase také dva pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly Knotka a Jelínka poslaly Kavalier do vedení

Tradiční zápas Hlízova na jaře má jasný scénář. Hlízov hraje poměrně dobrý fotbal plný šancí, které ale nevyužívá a soupeři je potom trestají. Škola z produktivity dalo by se říci. V Sázavě byl obraz hry velmi podobný. V úvodu utkání se do šance dostal hlizovský Čížek, ale neproměnil. Následně šel sám na gólmana Chadraba, obešel brankáře, ale odkrytou branku netrefil. A tak pochopitelně udeřilo na druhé straně. V 18. minutě poslal Sázavu do vedení Knotek a následně ve 33. minutě zvýšil vedení domácích na poločasových 2:0 Jelínek.

Karel Suchý svým gólem prohru neodvrátil

Hned po návratu ze šaten se prosadil hlízovský střelec Karel Suchý. Snížil na 1:2 a dal tak hlízovským naději. Hosté potom drželi soupeře na jeho polovině, ale vyrovnávací gól nepřicházel. Když pak v 76. minutě viděl domácí Schneider červenou kartu, vypadalo to, že se hosté k vytouženéu vyrovnávacímu gólu přece jen dostanou. Paradoxně ovšem vyloučení prosělo více domácím hráčům. Poslední desetiminutovka totiž rozhodla o třech bodech pro Sázavu. Nejprve v 80. minutě zvýšil na 3:1 Konopiský. V 84. minutě poté první pokutový kop proměnil Sedláček a v 88. minutě ze značny pokutového kopu přidal svou druou branku v zápase domácí Knotek. Kavalier tak nastřílel Hlízovu pět branek a dál stíha čelo soutěže. Naopak Hlízov bude už muset v příštím domácím zápase s Malešovem zabrat, protože se na něj již dotahují týmy ze sestupových míst.



Sestavy


FK Kavalier Sázava B
P. Hrbek [-] - F. Skála [-] , R. Schneider [-] , J. Rais [-] (46. T. Dytrich [-] ) , M. Sedláček [-] - P. Jelínek [-] , P. Švehla [-] , Z. Nepraš [-] (75. A. Brunclík [-] ) , O. Dušek [-] - J. Novák [-] (65. L. Konopiský [-] ) , J. Knotek [-]

FOTBAL Hlízov
L. Kedršt [-] - K. Němec [-] , R. Mathé [-] , J. Machů [-] , L. Křelina [-] - V. Chadraba [-] , P. Růžička [-] , J. Štainz [-] , K. Suchý [-] - J. Štainz [-] , T. Čížek [-]

ŽK: 84. M. Sedláček - 80. J. Machů , 86. V. Chadraba . ČK: 76. R. Schneider .
Místo: Sázava. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘIVKA František - HRBEK Jiří (N), ŠPINKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.