0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

26.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky na úvod jara bral pouze bod


Branky


0

Domácí šli do zápasu z pozice vedoucího týmu tabulky. Hosté naopak mají postupové ambice a proto potřebovali Tupadlům sebrat body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedokázali vstřelit branku

Ačkoliv celý první poločas byli Tupadly lepším týmem, nedokázali svou převahu gólově vyjádřit. Hosté se prezentovali bojovným a urputným stylem fotbalu, který přinášel ovoce, alespoň v tom smyslu, že neinkasovali. Do poločasové přestavky tak zůstaval výsledek 0:0.

 

Neproměňování šancí vedlo k pokutovým kopům

Domácí si vytvářeli brankové příležitosti prakticky po celý zápas, ale jejich nemohoucnost vedla zápas k penaltám. Vše dokládá největší šance zápasu, kdy tupadelští nedokázali skórovat ani do odkryté soupeřovi branky. Zápas tak po devadesáti minutách skončil 0:0 a o vítezi museli rozhodnout až pokutové kopy.

Malešov udržel nervy a v penaltách uspěl

Další zápas, který musel určit vítěze až pomocí penalt. Malešovští, který tahal v zápase za kratší konec provazu nakonec prokázali větši odolnost a lídra tabulky po penaltách porazili. Odvážejí si tak domů důležitý bod navíc.



Ohlasy k zápasu


T.J. Star Tupadly
R. Krajíček: Zápas měl poměrně slušnou úroveň, na tom jsme se shodli i s trenér Malešova. Z jejich týmu bych vyzdvihl především výkon jejich brankáře.




Sestavy


T.J. Star Tupadly
D. Lipták [-] - V. Kořínek [-] , D. Pipek [-] , V. Pipek [-] , R. Krajíček [-] - J. Kavánek [-] , V. Vondra [-] , R. Kruml [-] (70. M. Hašek [-] ) , T. Semrád [-] - O. Císař [-] , M. Chvátal [-] -

SK Malešov
V. Táborský [-] - D. Klečák [-] , J. Výborný [-] , P. Vokoun [-] (79. R. Vlček [-] ) , M. Škrobák [-] (61. J. Žídek [-] ) , J. Rak [-] , L. Hála [-] , L. Koubek [-] , M. Poklop [-] , M. Novotný [-] , R. Barenčík [-]

ŽK: 86. M. Poklop .
Místo: Tupadly. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HERDA Eduard - ČIŽINSKÁ Adéla, FIDRA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.