Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

14.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nedašova si smlsla na Mirošovu, nasázela mu osm branek


Branky


0

Šlágr kola se hrál v sobotním odpoledni v Nedašově. Domácí rezerva hostila druhý tým tabulky z Mirošova. Domácí v minulém kole smolně prohráli na Petrůvce a tak se chtěli před domácími fanoušky na Mirošovjany vytáhnout. Samotný zápas přinesl skvělý výkon domácího týmu, který zcela zaskočil celek z Klobucka a nasázel mu osm branek. Hosté byli zralí na ručník již po půli, kterou prohráli o čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým dal do poločasu čtyři branky

Do zápasu s Mirošovem vstupovali domácí hráči s respektem, protože první zápas na půdě Mirošova byl hodně dramatický a vyrovnaný. Navíc hosté mají ve svém kádru úderné duo Rajznauer - Pavel Obadal, které chtěli hráči Nedašova patřičně eliminovat. Nedašov ale od začátku zápasu diktoval tempo hry a už ve 12. minutě otevřel skóre po rohovém kopu  J. Kolínek. Hosty tento vývoj zaskočil a byli na hřišti odevzdaní a během dvou minut dostali další dvě branky. Nejprve se po přihrávce D. Nováka individuálně prosadil Jarek Fojtík, aby vzápětí tentýž hráč přihrávku kolegovi z útoku oplatil a bylo to 3:0. Do poločasu přidal Jarek Fojtík další branku po přihrávce Marka Kolínka. Do kabin se odcházelo za stavu 4:0 pro domácí rezervu, což určitě nečekal ani ten nejvetší optimista z domácích fanoušků. Mirošov odehrál poločas hrůzy a jeho hráči se vůbec nedostali ke své hře.

Ve druhém dějství přidali Nedašovjané další krásné branky

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu jako první. Hosté se sice snažili, ale buď shořeli na pozorné obraně, nebo je vychytal brankář Jarek Švach, který podal vynikající výkon. Nedašov přidal pátou branku po důrazu Marka Holby, kdy si hosté vstřelili vlastní gól. Soupeř poté předvedl pohlednou akci, na jejímž konci byl Ház a pokazil tak Švachovi čisté konto 5:1. Poslední patnácti minutovka patřila opět domácím. Nejprve dokonal hlavou hattrick Jarek Fojtík, vzápětí Fojtík přihrál J.Kolínkovi na jeho druhou branku v zápase a výsledek korunoval po chybě brankáře hostí důrazný L. Vaculík. Hosté vyhořeli v Nedašově jako papír a utkání může být pro ně patřičným varováním. Domácí B tým podal skvělý kolektivní výkon a je velkým oživením letošního ročníku. V příštím kole se představí ve Smolině, Mirošov čeká těžký duel doma s Bohuslavicemi nad Vláří.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov B
Jiří Fojtík, hráč: Dnes jsme podali skvělý výkon a skoro všechno nám vyšlo, hodně pochytal i náš brankář. Před asi sedmdesátkou diváků se zápas v krásném počasí vydařil a ti museli odcházet spokojeni.

FC Start Mirošov
Pavel Rajznauer, kapitán: Řekl bych vítejte zpátky na zemi. Domácí nás od počátku tlačili, dokázali oproti nás proměňovat šance, výborně jim zachytal brankář. O tom, že má Nedašov výborné hráče jsme dobře věděli a prostě se jim dnes vše sešlo a nám naopak. Prohra je vysoká a opět se ukázala, že i ve čtvrté třídě se najdou šikovní fotbalisté. Dlouho jsme neprohráli, tak bylo načase, snad to mužstvu pomůže najít opět správný přístup k reprezentaci klubu. Budeme se divákům snažit prohru nebo spíš náš odevzdaný výkon vynahradit v dalším domácím utkání.



Sestavy


TJ Nedašov B
J. Švach [-] - J. Fojtík [-] , D. Novák [-] (40. Š. Kolínek [-] ) , J. Kolínek [-] , M. Holba [-] (75. J. Tomeček [-] ) , M. Kolínek [-] (62. L. Vaculík [-] ) , J. Fojtík [-] , A. Beňo [-] , D. Novák [-] , R. Fojtík [-] (56. J. Novák [-] ) , V. Holba [-]

FC Start Mirošov
F. Šenkeřík [-] - P. Obadal [-] , P. Rajznauer [-] , D. Andrýs [-] (62. D. Ház [-] ) , A. Juráň [-] , P. Holba [-] , J. Tomaštík [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , D. Maniš [-] , V. Frys [-]

ŽK: 66. M. Holba , 81. J. Fojtík .
Hráči zápasu: J. Švach , J. Fojtík , J. Kolínek , A. Beňo .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚRKA Stanislav - ŠURÁŇ Petr (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.