Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 10:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO REPORTÁŽ: Lazce s přehledem porazily Bolatice


Branky


0

S absencí několika hráčů základní sestavy se vypořádaly lépe Mokré Lazce. Lazce šly do vedení už v 7. minutě, když míč uklidil do brány Dao. Lazce byly nadále lepším týmem, a vypracovaly si několik šance. Udeřilo tedy na druhé straně, když Hartoš uklidil míč do sítě hlavou. Lazce však ještě do poločasu znovu vedly, když standardka z nohy Brunclíka se zastavila až v síti. Hosté mohli zkraje druhé půle srovnat krok, ale Kotík nastřelil pouze tyč. O pár chvil později Lazce zvýšily Ehigiamousem na dvoubrankové vedení. Svůj dobrý výkon Lazce korunovaly v 83. minutě, když skóre zápasu pečetil Dao.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Foto zdroj: FK Bolatice-facebook



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek (hráč, pro opavsky.denik.cz): ¨Pro nás to bylo velmi vydařené utkání. Potřebovali jsme nutně vyhrát. Hosté měli také nebezpečné šance. Dvakrát jsme museli vykopávat nebo vyhlavičkovávat míč z brankové čáry.

FK Bolatice
Vít Baránek (trenér, pro opavsky.denik.cz): Měli jsme několik dobrých šancí, ale definitivně nás zlomil gól na 3:1.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
A. Novák [-] - J. Pejša [-] , D. Půda [-] , J. Garba [-] - F. Kakai [-] (65. P. Ciminga [-] ) , M. Ehigiamusoe [-] , J. Žurek [-] - P. Dao [-] - M. Holoubek [-] , J. Šindelář [-] , D. Brunclík [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - R. Hartoš [-] , P. Boček [-] , J. Šula [-] , T. Balarin [-] , D. Macura [-] (57. D. Sikora [-] ) , O. Langer [-] , T. Peterek [-] (52. P. Nawrath [-] ) , D. Kotík [-] , P. Boček [-] , R. Plaček [-]

ŽK: 56. R. Plaček , 71. T. Balarin , 83. J. Šula .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: TILKERIDIS Nikolas - MOJŽÍŠ Jakub, RICHTÁR Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.