0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice si otevřely střelnici v Bohuslavicích


Branky


16. D. Vavroš , 26. P. Zagol , 36. P. Ďurica (p.) , 68. P. Ďurica , 90. P. Ďurica
0

Domácí hned v úvodu zahodily vyloženou šanci. Hosté ale postupně převzaly taktovku hry asi od 15. mnuty. Poprvé zamířili do černého v 16. minutě Vavrošem. O deset minut později vstřelil je jich druhou branku Zagol. Na poločasových 0:3 upravil z penalty Ďuriš. Na začátku druhé části Bohuslavice třikrát zazlobily, ale své tutovky zahodily. Jejich odpor zlomil v 68. minutě Ďuricou. V závěru Ďurica zkompletoval hattrick a domácí tak vyfasovali potupného búra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice
Daniel Bluha (trenér, pro opavsky.denik.cz): Během páté minuty měl velkou šanci Radim Kocián. Kdoví, jak by se zápas vyvíjel, kdyby jí proměnil. Soupeř nás ale i tak přehrával hlavně rychlostně a kombinačně.




Sestavy


SK Bohuslavice
V. Řehánek [-] - M. Sebrala [-] (46. R. Heiduk [-] ) , J. Kocián [-] , V. Mička [-] (46. P. Cigán [-] ) , T. Štefek [-] , J. Vitásek [-] (46. J. Janoš [-] ) , D. Štefek [-] , R. Kocián [-] (71. P. Štefek [-] ) , T. Kretek [-] , R. Dihel [-] , F. Hrubý [-]

TJ Tatran Jakubčovice
J. Tichánek [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] , P. Šťastný [-] (75. D. Solanský [-] ) , D. Vavroš [-] , M. Zagol [-] , J. Petr [-] (75. D. Stančík [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

Počet diváků: 121. Rozhodčí: KANTOR Marek - MUROŇ Antonín, TILKERIDIS Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.