5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál stále živí naději na postup


Branky


45. T. Němec , 49. M. Ostrák , 64. J. Krajčovič (p.) , 85. M. Cabal , 87. M. Cabal
0

O postup do krajského přeboru bojující naši fotbalisté,  přivítali v neděli na svém hřišti v rámci okresního derby celek Krásných Louček a hlavně zásluhou střelecky vydařené druhé půle svého soupeře po skončení vyprovodili z hrací plochy s pětibrankovou porážkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Krásných Louček se propadli až k sestupovým příčkám a v Bruntále se chtěli pokusit o překvapení. Naši hráči ale nevzdávají boj o postup do krajského přeboru a před svými fanoušky chtěli každopádně jen vítězství. Hned od úvodu si vypracovali herní převahu a svého soupeře tlačily k jeho pokutovému území. Krásné Loučky spoléhaly na dlouhé míče, kde byl k vidění zejména vysunutý Chlopčík. Herní převaha přinášela domácím i brankové příležitostí. Hned v úvodu měl možnost skórovat Orság, branku hostů netrefil. Posunout svůj tým do vedení mohl ve 22. minutě kapitán Jan Krajčovič, také on zblízka selhal a brankou soupeře netrefil. Brankář Krásných Louček se rozhodně nenudil a vytáhnout parádní zákrok musel ve 35. minutě proti střele Ostráka z hranice velkého vápna. Ve 42. minutě měl opět šanci Orság, ani tentokráte střelecké kopačky neobul. Ve 43. minutě pronikl do velkého vápna hostů z úhlu Němec, obránci Krásných Louček  jej zastavili jen za cenu faulu a domácí zahrávali penaltu. Petr v bráně Krásných Louček ale opět prokázal skvělé kvality a míč vyrazil na rohový kop. Ten zahrál do šestnáctky hostů Ostrák a aktivní Němec jej ve skrumáži protlačil za záda hostujícího gólmana.

 

Také druhý poločas začali domácí aktivně a už ve 49. minutě se radovali. Po narážečce s Janem Krajčovičem se dostal až před výborného brankáře hostů Ostrák a chladnokrevně kolem něj skóroval. Hráči Krásných Louček toho měli už dost a čelili náporu bruntálského kolektivu. V 64. minutě přišel další nedovolený zákrok hostů ve vlastním pokutovém území a druhá penalta. Krajčovič už nezaváhal a domácí vedli tříbrankovým rozdílem. Hosté to zkoušeli, ale nic výrazného si nevytvořili. Zápas se dohrával v režií domácích, kteří hráli až do konce. V 85. minutě se prosadil po standardní situaci Cabal a tentýž hráč upravil po vydařené akci konečný výsledek na 5:0 ve prospěch FC SO Bruntál.

 

Zdroj text: http://www.fcsobruntal.cz/view.php?cisloclanku=2016060011



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál
Antonín Mura (trenér): Jsme rádi, že jsme se doma s letošním ročníkem rozloučili velmi dobrým výkonem a vítězstvím. Musím za ně tým pochválit a vyzdvihnout bych chtěl dnes aktivního Němce. Chtěli bychom toto vítězství věnovat všem, kteří nám celou sezónu drželi palce a snad těm, kteří nám až tak nepřejí. Museli jsme v sezóně obejít skoro v každém utkání bez několika hráčů, ale kolektiv to dokázal uhrát. Čeká nás ještě poslední utkání v Darkovičkách, které chceme zvládnout a pak budeme čekat.




Sestavy


MFK Bruntál
P. Minarčík [-] - P. Šanda [-] , V. Horák [-] , M. Banovec [-] (46. T. Kaup [-] ) , M. Ostrák [-] (80. M. Schovánek [-] ) , P. Havlíček [-] , T. Němec [-] (74. M. Cabal [-] ) , L. Mohyla [-] (69. M. Piňos [-] ) , M. Raab [-] , Z. Orság [-] (62. J. Hendrych [-] ) , J. Krajčovič [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - L. Pella [-] - O. Ručka [-] - P. Malinovský [-] , D. Sztuka [-] , M. Žitník [-] , J. Mamula [-] (78. T. Töldi [-] ) , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (76. P. Konior [-] ) , J. Dankovič [-] (58. J. Fiurášek [-] ) , S. Chudický [-] (46. T. Fuska [-] )

ŽK: 61. L. Mohyla - 12. J. Dankovič , 26. S. Chudický , 74. M. Žitník , 84. R. Choma .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: TOMŠÍK Zbyněk - SEIDLER René, POBOŘIL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.