Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vypráskala Chlebičov


Branky


0

Štítina byla jasným pánem na hřišti. Po chybě chlebičovskéo Šafarčíka zakončoval po krásné akci Šimeček. Třinácta minuta se ukázala smolná pro hostujícího brankáře Josefuse, jehož odkop trefil Řeháka tak, že se míč dokutálel do sítě. Na 3:0 zvyšoval Matyášek. Počtvrté rozesmutnil beškodný Chlebičov opět Matyášečk. Na poločasových 5:0 upravil Šimeček. Na děsivých 6:0 zvyšoval po chybě Černína lobem Černý. teprve pak se dostal ke slovu Chlebičov, když góly Wichy a černína z penalty upravil na konečných 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Daniel Matyášek (trenér, pro denik.opavsko.cz): Podali jsme dobrý výkon a dařilo se nám v koncovce. Rozdíl ve skóre mohl být ještě vyšší.

SK Viktorie Chlebičov
Tomáš Otýpka (trenér, pro denik.cz): Z naší strany totálně odfláknutý zápas. Po první půli jsme prohrávali o pět gólů a mohlo být ještě hůře.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - D. Kuděla [-] , M. Hahn [-] (30. P. Nagy [-] ) , T. Halška [-] , O. Prokša [-] - D. Matyášek [-] (50. J. Heger [-] ) , J. Černý [-] , R. Šimeček [-] , R. Maloch [-] - M. Řeháček [-] (75. P. Stoklasa [-] ) - D. Kapinos [-] (79. J. Havelka [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Sedláček [-] , M. Elek [-] (66. M. Sedláček [-] ) , F. David [-] (46. R. Wicha [-] ) , V. Tomáško [-] , M. Dzierža [-] , L. Gabaj [-] , F. Linda [-] , D. Řehulka [-] (75. T. Levák [-] ) , L. Černín [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 67. R. Maloch - 18. L. Černín .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - ŠAFAŘÍK Pavel, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.