Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek rozdrtil Béčko Měřína


Branky


0

Strážek potvrdil dobrou formu posledních kol a po čtvrté po sobě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek měl výborný vstup do zápasu

Ve 21. kole III. třídy se utkaly dva třiadvacetibodové týmy. Šlo tedy o to, kdo se posune na osmou pozici v tabulce a bude mít více klidu v konci sezóny. Větším favoritem a týmem s lepší momentální formou byl Strážek, který poslední tři zápasy vyhrál. Naopak hosté z Měřína B podávají na jaře nevyrovnané výkony a na hřištích soupeřů se jim moc nevede. Již úvodní minuty naznačily, jaký bude děj utkání. Hosté z Měřína přijeli s defenzivní taktikou, kdy byli zatažení v bloku a při zisku balonu se pokoušeli o rychlý přechod do útoku. Domácí Strážek se snažil o kombinaci a ta se ujala už v 7. minutě, když si v koncovce Šebek poradil a pěknou střelou dostal svůj tým do vedení - 1:0 . Další brzkou branku a to v 15. minutě po krásném centru přidal pěkně umístěnou hlavičkou domácí záložník Cimbálník - 2:0. Ani ne o další dvě minuty po velké chybě brankáře Chvátala vedl Strážek už - 3:0. Od té chvíle Strážek na hřišti jasně dominoval, jenže místo dalších gólu hráči svoje šance jenom spalovali. A tak první půle skončila už bez změny.

Libor Šebek dorazil soupeře hattrickem

Druhý poločas se spíše jen dohrával. Domácí Strážek hru kontroloval. Postupem času přidal ještě dvě branky do sítě Měřína a bylo už rozhodnuto. O snížení a jedinou branku Měřína se minutu před koncem postaral pěknou hlavičkou Pospíchal. Připravil tím tak o čisté konto domácího nováčka v brance Dominika Lukáška. V příštím kole čeká Strážek na prodloužení své vítězné série a bude zajíždět do Radostína, kde místní rezervě půjde o všechno. Rezervu Měřína čeká na jaře rozjetý Ujčov.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Do zápasu jsme vstoupili dobře, během dvaceti minut jsme vedli už 3:0 a hrálo se nám uvolněně. Zbytek zápasu jsme si v klidu pohlídali a zaslouženě tak vyhráli .

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Do Strážku jsme jeli pouze v 11 lidech, kdy se nám hned při rozcvičce dva hráči zranili a na hře to bylo hned od začátku vidět. Brzy jsme inkasovali a nedokázali jsme na to již reagovat. Domácí byli ve všem lepší a měli více ze hry, což bylo i nakonec vidět na konečném výsledku. V poslední minutě jsme již stihli pouze kosmeticky upravit skóre. Zasloužené vítězství domácího mužstva.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - P. Šustal [-] , F. Šmerda [-] , F. Lahodný [-] (46. T. Christian [-] ) , P. Kupský [-] - J. Valík [-] (46. S. Lahodný [-] ) , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] (65. M. Christian [-] ) , T. Polák [-] - L. Šebek [-] (76. J. Chocholáč [-] ) , Z. Jaroš [-] (58. T. Šikula [-] )

TJ Jiskra Měřín B
J. Chvátal [-] - F. Panáček [-] , Š. Král [-] , P. Král [-] , L. Stejskal [-] - O. Palík [-] , J. Vokoun [-] , T. Hrad [-] , J. Necid [-] - P. Pospíchal [-] , R. Hlávka [-]

ŽK: 60. F. Šmerda , 65. S. Lahodný , 68. T. Christian , 75. L. Šebek - 22. P. Král , 68. J. Vokoun .
Hráči zápasu: L. Šebek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - SVOBODA Miroslav (N), UCHYTIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.