Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov porazil v derby Sněžné


0

Sněžné se po prohře v Jimramově 3:5 přiblížilo sestupovým příčkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí předvedli poločas snů

V sousedním derby v poklidném utkání padlo 8 branek. Hosté přijeli k tomuto utkání jen s 10 hráči, ale ti zaslouží pochvalu za velmi dobrý bojovný výkon, čímž přispěli k zajímavému průběhu utkání. Domácí měli sice územní převahu, ale hosté hrozili z brejků a hlavně ze standartních situací. Domácí šli do vedení v 6. minutě, kdy Martin Dvořák potáhl míč z poloviny hřiště a z 25 metrů vymetl levou šibenici. Ve 26. minutě utekl po pravé straně Jaroslav Śtěrba a hostujícího brankáře překvapil přízemní střelou na přední tyč. Ve 30. minutě přišli ke slovu hosté, když se po rohovém kopu prosadil hlavou nekrytý Ondřej Forchtsam. Domácí odpověděli hned ve 32. minutě, kdy zmatku v obraně hostí využil zblízka Ondřej Černý. V závěru poločasu ve 37. a 44. minutě se po pěkných kombinačních akcích zkušeně prosadil Pavel Sedlák.

Sněžné korigovalo skóre zápasu

Domácí do 2. poločasu značně prostřídali sestavu, hra se vyrovnala, domácí však šance neproměnili a naopak u hostí se dvakrát prosadil Kamil Štegner po výborných autových vhazováníchOndřeje Forchtsama, a tak po jednoznačném poločase bylo o co hrát až do konce. Sněžné bude tedy příští týden hrát o poslední sestupovou pozici. Příští týden jim tedy bude v zápase proti Strážku  stačit remíza, protože mají s rezervou Křižanova lepší vzájemný zápas (7:1 a 0:1). Uvidíme tedy, který  z těchto dvou týmů nakonec příští týden sestoupí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Poslední domácí zápas jsme zvládli, kdy zejména v první půli jsme oslabeného soupeře přehrávali a nastříleli 5 branek. Druhá půle byla po prostřídání o poznání slabší, ale mladíci se musejí postupně otrkat a kdy jindy než za rozhodnutého stavu. Doufám, že kluci ze Sněžného příští týden soutěž zachrání a hlavně ji na příští sezonu přihlásí. Nám by derby rozhodně chybělo.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] (46. J. Bartoň [-] ) , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (60. J. Prüger [-] ) , J. Sedlák [-] - L. Bednář [-] , J. Buchta [-] , L. Buchta [-] (46. L. Zavadil [-] ) , J. Štěrba [-] (62. M. Pavelka [-] ) - P. Sedlák [-] (46. P. Nykodým [-] ) , O. Černý [-] -

TJ Sokol Sněžné
J. Beneš [-] - J. Buchta [-] , O. Forchtsam [-] , L. Střešňák [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] , J. Dufek [-] , L. Pondělíček [-] , L. Štourač [-] , M. Střešňák [-] , P. Dobiáš [-]

ŽK: 71. L. Zavadil - 16. L. Štourač .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.