4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 12:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střížovice překvapivě poráží Chotěšov


Branky


0

Velmi emoticní a vyhecované utkání na hřišti Střížovic přineslo veliké překvapení. Favorizovaný Chotěšov padl na hřišti Střížovic. Ovšem, nebylo to úplně fotbalová prohra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení po poločase

Nekvalitní hrací povrch nebyl pro styl hry chotěšovských ideální. Velmi agresivní taktika a hra na nervy hostů šla domácím velmi dobře. Celé utkání bylo plné karteních trestů a konfliktů mezi hráči. Hosté z Chotěšova domácím nestačili v osobních soubojích. Domácí se již v 26. minutě mohli těšit z vedení. Jiří Průcha obdržel přesný pas a proměnil svojí šanci. Po závěrečném hvizdu rohodčího hodil Václav Bednář po předchozích konfliktech míč po obránci domácích, čímž si vysloužil druhou žlutou kartu v zápase a byl vyloučen.

Střížovice vítězí

Převaha v osobních soubojích byla proti oslabeným hostů ještě patrnější, čehož domácí dovedli využít. V 59. minutě rozehráli standartní situaci domácí a centrovaný balon na penaltě našel Václava Houdka, který poslal domácí do dvoubrankového vedení. V 62. minutě domácí prakticky rozhodli zápas. Po centru na Václava Hrubého padla do sítě hostů již 3. branka. V 78. minutě byl vyloučen další hráč hostů Stanislav Durkoš a bylo prakticky po zápase. Poslední brankou zápasu byla opět od domácího Václava Houdka v 86. minutě, který navýšil skóre na konečných 4:0. Chotěšov přišel o velice cenné body, které potřebuje, aby se udržel v boji o titul.



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Na úvod jara nás nečekalo nic snadného a příjemného, zápasy ve Střížovicích jsou v mnohém specifické a vyhecované. Jinak to nebylo ani dnes. Hřiště na hranici regulérnosti, po chvíli hry bylo bláto po kotníky, vyhecovaní hráči domácích, kteří do zápasu od začátku šli hlava nehlava a fanoušci, kteří svoje hvězdy hnali do obrátek. Navíc jsme byli podráždění a chvílemi i nedisciplinovaní, zbytečně jsme se pouštěli do debat s rozhodčími, což tito šíbři dokážou snadno potrestat. I proto jsme dohrávali zápas bez 2 vyloučených.Mladíci, i když bojovali, nebyli schopni v oslabení a na takovém hřišti s výsledkem nic udělat. Dnešní zápas nebyl o fotbalu, byla to nakopávaná a fyzicky disponovanější domácí měli v tomto systému hry navrch. Bohužel, i takové zápasy přijdou, musíme se z nich poučit a příště být lepší.



Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Doležal [-] (72. M. Přibáň [-] ) , J. Šilhánek [-] - V. Houdek [-] , M. Brejcha [-] , V. Běhálek [-] , M. Houdek [-] - V. Volf [-] - F. Fremr [-] (59. V. Hrubý [-] ) , J. Průcha [-] , V. Hrubý ml. [-]

TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - P. Milička [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , M. Brabec [-] - L. Calta [-] , M. Karban [-] , S. Durkoš [-] , A. Kavka [-] (65. L. Ondruš [-] ) - V. Bednář [-] , L. Vebr [-] -

ŽK: 21. V. Volf , 36. V. Houdek , 78. V. Hrubý ml. - 16. V. Bednář , 36. M. Brabec , 42. S. Durkoš . ČK: V. Bednář , 78. S. Durkoš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Legát Zdeněk - LANGMAJER Ladislav, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.