0:3
(0:2)
24. J. Šubrt
28. J. Ibehej
65. O. Kiss (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec si v prvním jarním zápase dovedl poradit


Branky


24. J. Šubrt , 28. J. Ibehej , 65. O. Kiss (p.)
0

Hradec jakožto druhý tým soutěže si dovedl poradit v prvním jarním zápase na půdě Nezbavětic a odpovědět na výhru vedoucích Zdemyslic v předchozího dne. Zdemyslice mají na Hradec náskok pouhý bod a situace v čele tabulky je naprosto otevřená.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky hostů

Úvod zápasu byl opatrný a favorizovaní hosté se snažili adaptovat na nerovný a velmi měkký trenér. 5. minuta přinesla jedinou žlutou kartu zápasu, kterou byl oceněn domácí Jan Dinebier. Ve 24. minutě přišla chvíle hostů. Po centrovaném balónu ze strany se Jiří Šubrt z oleje nemýlil a poslal hosty do vedení 1:0. Již brzy po úvodní brance se hosté trefili znovu. V 28. minutě se na individuální akci vydal hostující Jakub Ibehej a stav zápasu byl 0:2. Hosté zbytek poločasu dohráli bez zbytečných potíží a za stavu 2:0 se hráči obou celků rozešli do šaten.

Pojistka z pokutového kopu

Ve druhé půli se hosté s pohodlným náskokem nikam netlačili a na tahu byli domácí. Jejich snahy nebyly korunované žádným významným ohrožením branky Hradce. Po nečekaném chycení míče ve vápně v 65. minutě kopali hradečtí penaltu. Jejím exekutorem se stal Ota Kiss, který zachoval chladnou hlavu a poslal hosty do tříbrankového vedení. Zbytek zápasu měli hradečtí pod svojí kontrolou, kdy soupeře nepustili do žádné výraznější šance, díky čemuž si hostující gólman Petr Kosť složit čístý dres zpět do tašky. Zápas Nezbavětice : Hradec dopadl ve vítězstvím favorizovaného celku.



Ohlasy k zápasu



SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Na velmi nerovném a měkkém terénu jsme nastoupili proti Nezbavěticím. Po úvodním seznamování s terénem jsme si začali tvořit územní převahu a šance. Nakonec jsme zvítězili bez inkasované branky.



Sestavy


SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - J. Sladký [-] (74. J. Koubek [-] ) , T. Zikmund [-] , D. Zikmund [-] , V. Fajfrlík [-] , T. Kosnar [-] , V. Bouda [-] (76. O. Kail [-] ) , J. Pavelka [-] , T. Hofrajtr [-] , L. Sedlák [-] , J. Dinebier [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - M. Liebel [-] , T. Vozabule [-] , M. Bečvář [-] (76. R. Švarc [-] ) , B. Andrle [-] - J. Šubrt [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] , O. Lihm [-] - J. Ibehej [-] (65. M. Douša [-] ) , P. Andrle [-] (80. J. Hrdina st. [-] )

ŽK: 5. J. Dinebier .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - BEŠŤÁK Václav (N), FISCHER René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.