1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice poprvé zvenku za tři body


Branky


0

Poslední Hlušice zajížděly na hřiště čtvrtých Předměřic s pocitem, že nemají co ztratit. V zápase nepříliš oslnivé úrovně se nakonec zrodilo překvapení, kdy se až do konce zápasu bojovalo o remízový výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl nudu

Oba týmy vstoupily do prvního poločasu hodně opatrně a to jim v podstatě vydrželo celý první poločas. Hrálo se bez zaujetí, bez nápadu a pěkných akcí bylo jako šafránu. O osobní souboje nebyla nouze, ale hra se odehrávala převážně mezi vápny a tak měli oba gólmani jen pár příležitostí, jak si sáhnout na míč. První poločas tak skončil bez branek a oba týmy věděly, že do druhého poločasu musí předvěst něco navíc.

 

V druhém poločase padaly góly a Hlušice uhájily těsné vedení

Do druhého poločasu vystřídal domácího Pekáče Hlavatý a hodně rozhýbal statickou hru svého mužstva. Tentokrát se hrálo již s větším nasazením a přicházeli i šance, kterých mělo víc domácí mužstvo. Hosty držel dobrými zákroky gólman Trejbal a poprvé byl překonán až v 65.minutě. Domácí Hlavatý prošel přes dva obránce, ale míč mu ukopli. Jako první se k míči dostal Strakatý, který tvrdě vypálil. Odražená střela se dostala k Hlavatému a ten míč uklidil za záda gólmana Trejbala. Domácí se ujali vedení 1:0 a vypadalo to, že si půjdou za vítězstvím. Jenomže o tři minutky později přišlo prohození míče mezi beky Předměřic a hostující Holman běžel sám na bránu. Své sólo zakončil přesnou střelou a bylo srovnáno na 1:1. Domácí se snažili strhnout výhru na svou stranu, ale nedařilo se jim. V 82.minutě nechali obránci Předměřic volného Špačka, který toho využil a přesnou střelou k tyči poslal svůj tým do vedení 1:2. Předměřice vrhly všechny síly do útoku, ale hosté velice takticky, i za cenu žlutých karet, uhájili první venkovní jarní výhru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Jaroslav Pšenička: Předvedli jsme velice špatný výkon. Celý zápas byl z naší strany hrozný a navíc se nám střelecké štěstí odvrátilo zády a jedna branka na výhru stačit nemohla. V závěru jsme se snažili alespoň vyrovnat, ale nepodařilo se to.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Do sestavy se nám po dlouhé době vrátil stmelující prvek Pavel Průcha a na hře našeho mužstva to bylo znát. Zápas to byl vyrovnaný a nám se podařilo vstřelit dva pěkné góly. Vítězství jsme si v závěru takticky pohlídali a jsme moc rádi za první tři body z venku.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - R. Frank [-] , P. Jaroš [-] , Š. Pekáč [-] (46. J. Hlavatý [-] ) , O. Vyleťal [-] , M. Strakatý [-] (78. P. Jiroušek [-] ) , D. Lejp [-] , T. Ponikelský [-] (17. J. Bouček [-] ) , P. Paizker [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

SK Čechie Hlušice
J. Trejbal [-] - P. Průcha [-] (73. J. Špaček [-] ) , M. Batelka [-] , O. Pařízek [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , D. Žilka [-] (63. J. Beránek [-] ) , M. Strýhal [-] , M. Holman [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zlámal Vít - PROKŮPEK Jan, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.