2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tým tabulky padl v Hlušicích


Branky


0

První Jičín přijel do Hlušic prodloužit desetibodovou vítěznou šňůru a odvézt si domů všechny body. Jenomže domácí se postupně zlepšují a jejich forma v tomto zápase gradovala.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

Celý první poločas byl vyrovnaný. Hosté z Jičína předváděli technickou hru, a domácí je zase předčili v nasazení. Divákům se takové fotbalové představení líbilo a to ještě o to víc, že domácím se jako prvním podařilo vstřelit vedoucí branku. V první půlhodině kralovali hlavně oba gólmani, když nechtěli připustit změnu skóre. V 28.minutě si rychlonohý Michal Batelka převzal míč a obehrál poslední instanci hostí Jeníka. Poté přesnou střelou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi Přibylovi žádnou šanci a poslal svůj tým do vedení 1:0. Hosté přidali na otáčkách a odměnou jim byla vyrovnávací branka Matěje Mézsárose o necelé čtyři minutky později. Do konce prvního poločasu už branka nepadla a tak skončil asi zaslouženou remízou 1:1.

V druhém poločase rozhodl o nečekané výhře Špaček

I druhý poločas přinesl fotbal plný nasazení a i gólových šancí, které ovšem likvidovaly obrany a skvělý gólmani obou mužstev. Úvod druhého poločasu vyšel domácím skvěle a pomohl mu k tomu i hostující gólman Přibyl, když neudržel v rukavicích míč a ten mu vypadl. Toho využil domácí Špaček k pohodlnému skórování do prázdné brány. Až do konce zápasu to byl poté boj a nadšeně hrající domácí mužstvo dovedlo zápas do vítězného konce. A to i proto, že určitě projevilo větší touhu po vítězství, než hosté z Jičína. Jičínu tak skončila krásná deseti zápasová vítězná šňůra a druhé Hostinné se na něj bodově dotáhlo.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Do tohoto utkání, bylo to asi tím, že k nám přijelo vedoucí mužstvo, jsme nastoupili odhodlaní toto utkání vyhrát. Hosté byli o trochu lepší na míči, ale my jsme to doháněli vůlí a nasazením. A tak byl v Hlušicích vidět dobrý fotbal, se šťastným koncem pro nás. Za dnešní utkání musím všem poděkovat. Jenom škoda, že jsme nehráli takto celou sezónu.

SK Jičín B
Trenér Roman Mikolášek: Bohužel v dnešním utkání se k nám štěstí otočilo zády a po krásné deseti zápasové vítězné šňůře jsme prohráli. Domácí nebyli lepší, pouze větší bojovností a nasazením si vítězství zasloužili.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
J. Trejbal [-] - M. Batelka [-] (86. J. Frýda [-] ) , J. Špaček [-] (83. J. Trejbal [-] ) , J. Beránek [-] (73. J. Mifek [-] ) , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] , D. Žilka [-] (46. J. Trejbal [-] ) , P. Průcha [-] , J. Trejbal [-]

SK Jičín B
P. Přibyl [-] - D. Knížek [-] , J. Veg [-] - L. Janda [-] (81. T. Klaban [-] ) , M. Kirschner [-] , M. Mészáros [-] - P. Horáček [-] - M. Jeník [-] (64. L. Mauer [-] ) , T. Bucek [-] , P. Mikolášek [-] , O. Hejtmánek [-]

ŽK: 35. P. Průcha , 70. J. Soumar - 37. P. Mikolášek , 40. M. Jeník , 71. O. Hejtmánek .
Hráči zápasu: J. Špaček , P. Průcha - L. Janda , M. Mészáros .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - JANATA Lukáš, KOZA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.