Tři body pro Lokádu vystřelil Hůlka


Branky


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové zajížděla na hřiště sedmého Rudníku. Pokud chtěla Lokáda držet kontakt s vedoucím duem, tak by v tomto utkání musela brát tři body. Od té doby, co Rudník pozměnil sestavu, předvádí jeho hráči o hodně lepší fotbal a jsou každému týmu vyrovnaným soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a vytvořili si i první brankové příležitosti. Nejdřív se dvakrát zaskvěl v bráně domácích David Čáp, který vychytal kanonýra Zvolánka a zlikvidoval i další šanci Lokády. Poté se hra vyrovnala a začali zlobit i domácí. Rudníku se dokonce podařilo vstřelit i branku, ale hraniční situaci posoudil pomezní ofsajdově a zvednutý praporek znamenal, že branka nebyla uznána. O chvilku později se nedokázal vyhnout ofsajdové pasti opět útočník Rudníku. Jinak by běžel sám na bránu gólmana Beránka. V závěru prvního poločasu začalo hustě pršet a hřiště se pomalu, ale jistě stávalo kluzištěm. První poločas tak skončil bez branek a otázkou bylo, jestli se vůbec druhý poločas začne.

Jediná branka Hůlky rozhodla druhý poločas i zápas

Hlavní rozhodčí, po dohodě s oběma týmy, uznal hrací plochu za způsobilou a tak se zápas mohl dohrát. Celý druhý poločas to byl nejen souboj hráčů mezi sebou, ale i souboj hráčů a kaluží, kdy museli nečekaně brzdit, když jim míč kaluž hned zastavila. Moc šancí si v druhém poločase ani jedno z mužstev nevypracovalo, a co prošlo, tak pochytali oba gólmani. Zápas tak rozhodla individuální akce nejlepšího hráče hostí Hůlky. Hůlka si převzal míč a protančil se mezi kalužemi a čtyřmi obránci až k bráně, kde s přehledem překonal bezmocného gólmana Čápa. Utkání by spíše slušela remíza, ale Rudníku se gól vstřelit nepodařilo. Zápas tak rozhodla individuální akce a Lokáda si domů odvezla tři velice cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Vyrovnaný první poločas se šancemi na obou stranách. Ve druhém poločase, který byl více o plavání než kopání, rozhodla individuální akce nejlepšího hráče hostů. Z naší strany obětavý a snaživý výkon. Zápasu by více slušela remíza.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: K utkání jsme odjeli bez pěti hráčů základní sestavy. Utkání se dohrávalo po průtrži mračen na neregulérním hřišti, přesto jsme vstřelili jednu branku a tím získali tři body. Pochvalu zaslouží cele mužstvo za obětavost a velkou bojovnost.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - MICHL Filip, PILNÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.