3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Trutnově se hrálo až do penalt


Branky


0

Šestý Trutnov hostil čtvrté Hlušice a i když v uvozovkách už o nic nešlo, i tak chtěla obě mužstva bodovat. Podle toho také vypadal i zápas, který přinesl rozuzlení až v penaltovém rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trutnov byl v prvním poločase lepším mužstvem

Hned v úvodu zápasu mohli jít hosté do vedení, ale Michal Batelka nevyužil chyby soupeře a gólmana Votočka nepřekonal. Domácí tým se ovšem rychle vzpamatoval a převzal otěže hry. V 6.minutě po akci veteránů Zákravského a Kuldy zakončoval Starý a Trutnov vedl 1:0. I v dalším průběhu hry to je Trutnov, který má další gólovky. Jenomže trefit se mezi tři tyče to je obrovský problém domácího mužstva. Jednu ránu domácích zastavila tyč Batelkovi brány. Když už se Trutnovu podařilo přidat další gól, tak ho neuznal zvednutý praporek pomezního, pro ofsajd. A tak se hostům v 30.minutě podařilo vyrovnat Michalem Batelkou, který zkušeně využil chybičky gólmana Votočka. V závěru prvního poločasu našel gólman Votoček dlouhým výhozem Starého, který utekl po pravé straně a jeho střílený centr si srazil hostující bek do vlastní brány. Branka byla připsána Starému a domácí tým tak vyhrál první poločas 2:1.

V úvodu druhého poločasu hosté vyrovnali

Do druhého poločasu se povedl vstup lépe hostům a už po pěti minutách bylo vyrovnáno. Hostující Soumar si pohlídal ofsajdovou pozici a po svém sólu přesně zakončil. Bylo srovnáno na 2:2 a Trutnov už nehrál tak agresivně jako v poločase prvním a v podstatě hrozil jen ze standardek. Ale ani hostům se nedařilo dojít až do zakončení a tak přinesl trošku vzrušení až závěr zápasu. Nejdřív se do gólové šance dostal domácí Vomočil, ale z jasné pozice přestřelil. Poté trefil Kulda hlavou břevno hostující brány. V poslední šanci se ocitnul hostující Michal Batelka, který běžel sám na gólmana Votočka, ale také nedal. Zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu.

Zajímavý penaltový rozstřel vyhráli domácí

Penaltový rozstřel začal pro domácí špatně, kdy se hned v první sérii netrefil Šimočko. Ve čtvrté sérii vychytal domácí gólman Votoček hostujícího Jana Batelku a dal tak svému týmu naději. A ta také vyšla v šesté sérii, kdy Votoček chytil penaltu Šimůnkovi, no a když Drtina proměnil, tak domácí mohli slavit výhru na pokutové kopy a dva body.





Ohlasy k zápasu


MFK Trutnov C
Spolupracovník redakce Jaroslav Votoček: Velká škoda, dnes jsme měli vyhrát a rozloučit se s Horňákem výhrou. Poslední domácí utkání s Jičínem odehrajeme v Trutnově. Nedali jsme spoustu šancí, a jak to chodí, po hrubých chybách jsme inkasovali. Dostáváme strašně laciné branky, pokud nedáme o branku více než soupeř, nemůžeme vyhrát. Penalty, to je jen slabá náplast. Na druhou stranu opět jsme předvedli poměrně dost pasáží, kdy se nám hra dařila a dalo se na to koukat. Velmi dobrý výkon dnes předvedl Pavel Křížek a v první půli Aleš Starý. Také výkon Milana Kuldy snesl přísné měřítko, dnes ukázal, že čas končit karieru není na místě. Stínem je opětovné zranění Jankoviče, pro kterého skončila sezona.

SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: I když se v podstatě o nic nejednalo, tak rozhodně nešlo o pouťový zápas a obě mužstva si nic nedarovala. Domácí mají výborně nacvičené standardky a z těch to pořád smrdělo. V druhém poločase se nám podařilo vyrovnat a myslím, že to byla nakonec spravedlivá remíza. Penalty neřeším, ty neumíme. Ale musím zmínit rozhodčího, který mě překvapil svým výborným výkonem. Zatím nejlepší rozhodčí, co nás pískal v B. Třídě.



Sestavy


MFK Trutnov C
J. Votoček [-] - P. Křížek [-] , J. Vomočil [-] , M. Kulda [-] , A. Starý [-] (63. V. Čalovka [-] ) , J. Jankovič [-] (14. R. Horáček [-] ) , J. Zákravský [-] , O. Kárník [-] , V. Drtina [-] , Z. Bělonožník [-] (70. J. Karmáček [-] ) , L. Šimočko [-]

SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - M. Batelka [-] , J. Špaček [-] (46. J. Trejbal [-] ) , J. Mifek [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] , D. Žilka [-] , M. Strýhal [-] , J. Trejbal [-] (41. J. Beránek [-] )

ŽK: 33. V. Drtina , 38. O. Kárník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KALAŠ Radek, ŠESLER Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.