3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice ve druhém poločase otočily skóre utkání


Branky


0

Mladíčci ze Dvora Králová sahali o poločase po výborném výsledku. Domácí Černíkovice však po změně stran začaly proměňovat své brankové příležitosti a utkání zaslouženě otočily, když spousta šancí ještě zůstala nevyužita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebývale efektivní hosté ze Dvora

Oba dospělé týmy Dvora Králové hrály svá utkání v neděli, proto přijela rezerva do Černíkovic výrazně oslabena a s velice mladým kádrem. Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího Linharta byla k vidění spousta nepřesných přihrávek na obou stranách a kombinace se oběma celkům nedařila. V první velké šanci se ocitl Jakub Hanuš, ale z velkého úhlu nastřelil pouze brankovou konstrukci hostí. Do vedení mohl domácí poslat o chvíli později Vašata, ale zcela osamocený před brankářem Dvora přestřelil branku. Domácí byli aktivnější a snadno přehrávali záložní řadu Dvora, špatným finálním řešením se však připravovali o brankové příležitosti. Jako blesk z čistého nebe udeřilo na druhé straně. Po pěkném centru ze strany se prosadil nejzkušenější hráč hostí Viktor Marks a poslal hosty do vedení. I po této brance byli stále aktivnější domácí hráči, ale nedokázali najít recept na mladou obranu dvorské rezervy. Pro hosty bylo ještě veseleji ve 38. minutě. Jindy opora mezi tyčemi David Holoubek si vybral slabší chvíli, když nákopem za velkým vápnem nastřelil pouze útočníka hostí Markse, od kterého se míč dokutálel do opuštěné domácí svatyně. Hosté ze Dvora byli nebývale produktivní a jejich další střela skončila na břevně domácí branky. První poločas skončil za stavu 0:2, i když počet brankových příležitostí byl 8.3.

Domácí začali proměňovat své příležitosti

 Domácí měli o poločasové přestávce 15 minut na to, zpytovat svědomí z neproměněných šancí, povzbudit se a dát hlavy nahoru. Malá vichřice v kabině domácím hráčům určitě prospěla a ve druhém poločase existovalo po změnách v sestavě na hřišti pouze jedno mužstvo. Postupně se ve vyložených šancích ocitli Jedlinský a David Hanuš, který stále hledá svůj podzimní střelecký prach. První branky se  Černíkovice dočkaly v 57. minutě, když se Handa ocitl zcela sám před brankářem Dvora a umístěnou střelou rozvlnil síť. Na vyrovnávací branku se nečekalo příliš dlouho. Precizně zahranou standardní situaci na zadní tyč vrátil Holoubek hlavou před bránu, kde se nejlépe zorientoval Martin Stodůlka trefil odkrytou část branky hostí. O další 4 minuty se již domácí dočkali vedení. Aktivní Martin Stodůlka našel přesnou přihrávkou před vápnem na levém křídle Jedlinského a ten prostřelil mladičkého Kursu mezi tyčemi Dvora. Po této vstřelené brance se domácí hráči uklidnili a drželi míč na svých kopačkách. Hosté zahrozili pouze ze tří standardních situací, které si však domácí obrana již pohlídala. Po nepříznivém průběhu utkání tak mohl domácí celek slavit nejtěsnější vítězství v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: V prvním poločase jsme se přesvědčili, jak je důležité proměňovat šance. Soupeř byl v proměňování na rozdíl od nás 100% a proto se šlo do kabin za stavu 0:2. Ve druhém poločase jsme si opět vytvořili více gólových šancí, ale na rozdíl od poločasu prvního jsme alespoň tři proměnili.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Miloslav Tykal : vedoucí mužstva: Naše velmi mladá sestava podala dobrý výkon. Bohužel sedm chybějících hráčů se projevilo ve druhém poločase a domácí tak zaslouženě zvítězili



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - P. Víteček [-] , R. Pajor [-] , M. Seibert [-] , J. Holoubek [-] - J. Jedlinský [-] , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] , J. Hanuš [-] (77. M. Pavel [-] ) - D. Hanuš [-] (85. R. Dušek [-] ) , M. Vašata [-] (46. T. Handa [-] ) -

TJ Dvůr Králové nad Labem B
M. Kursa [-] - F. Hanek [-] , L. Mertlík [-] , J. Kuhn [-] , D. Machek [-] , A. Matula [-] , M. Hák [-] , J. Gábor [-] , D. Jákl [-] , V. Marks [-] , M. Petráček [-]

ŽK: 36. M. Mňuk , 70. R. Pajor , 89. M. Seibert - 52. L. Mertlík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Linhart Lukáš - FIŠER Pavel, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku