J. Kuhn 34.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dvora nestačila na Solnici


Branky


34. J. Kuhn - 7. Z. Schod , 38. Z. Schod
0

Oba dnešní soupeři v minulém kola prohráli, a tak v dnešním utkání chtěli svá zaváhání napravit. Lépe toto utkání zvládla hostující Solnice, která využila dvě dobře zahrané standardní situace a pozornou obranou si již své vítězství pohlídala. Dvůr Králové se touto prohrou propadl na předposlední místo tabulky. Solnice si naopak polepšila na 4. příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel kanonýr Schod

Na fotbalové hřiště pod Hankovým domem přijel celek Solnice se svým 12 hráčem, kterého vytvořil kotel fandících fanoušků. Po úvodním oťukávání se do první šance utkání dostal hostující kanonýr Schod, který si naběhl na dobře zahranou standardní situaci a přesnou hlavičkou nedal Matulovi v brance Dvora sebemenší šanci zasáhnout a otevřel skóre utkání. Po této brance přebrala domácí rezerva herní iniciativu, ale vázla finální přihrávka, a proto k výraznějšího ohrožení hostující svatyně nedošlo. Dvoru se podařilo vyrovnat ve 34. minutě zásluhou Kuhna, ten se dostal k dorážce a zcela volný neměl problém vyrovnat skóre na světelné tabuli. Domácí hráči byli na koni a ve vápně Solnice to hořelo. Kýžená vedoucí branka z toho však nebyla, a tak udeřilo na druhé straně. Hráči Dvora neuhlídali další standardní situaci a Zdeněk Schod přesnou hlavičkou na přední tyči a svou druhou brankou v utkání vrátil vedení hostům ze Solnice. Spokojenější do kabin o poločasové přestávce odcházeli hosté s jednobrankovým vedením.

Marné dobývaní hostující obrany

Domácí rezerva nastoupila do druhého poločasu s cílem zvrátit výsledek utkání na svoji stranu. Utkání připomínalo duel slavné Ligy mistrů mezi Barcelonou a Atletikem Madrid, kdy domácí drželi míč na svých kopačkách a marně dobývali defenzivní val hostující Solnice. Mladým hráčům Dvora se nedařilo do připravené obrany vymyslet finální přihrávku, která by vedla k vypracování brankové příležitosti. Nejvíce starostí přidělala hostujícímu brankáři střela Adama Matuli. Vzápětí měl vyrovnání na kopačkách Marks, který po pěkné individuální akci trefil pouze brankovou konstrukci. Hosté ze Solnice se celý druhý poločas nedostali k ohrožení dvorské branky a bylo to pouze o dobývání solnické obrany. I přes obrovskou snahu se hráčům Dvora nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku,  a tak si hosté odvezli velmi cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: O osudu utkání se rozhodlo již v prvním poločase, i když branky padaly až ve druhém. Naši hráči nejprve nevyužili 5 vyložených šancí, poté v 27.minutě postupoval hostující hráč sám na brankáře, kterým byl před pokutovým územím sražen, ale faul HR ohodnotil pouze žlutou kartou! K výkonu rozhodčích se nebudu vyjadřovat, to jistě udělá přítomný delegát.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér: Na straně domácích větší fotbalovost, na naší straně bojovnost. Stále nám chybí hodně hráčů a tak nám ani nic jiného nezbývá. Smekám proto před všemi hráči , někteří odehráli utkání se sebezapřením. Pochvalu za bezchybný výkon zaslouží trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - M. Petráček [-] , R. Vágner [-] , D. Machek [-] , A. Matula [-] , V. Marks [-] , J. Kuhn [-] , S. Ježek [-] , J. Gábor [-] , V. Hák [-] , M. Hák [-]

SK Solnice
A. Bocek [-] - M. Gajda [-] , R. Vrba [-] (55. M. Švorc [-] ) , R. Hartman [-] , T. Rýznar [-] , M. Rýznar [-] , T. Drašnar [-] (63. D. Fenyk [-] ) , M. Mertlík [-] , Z. Schod [-] , M. Nosek [-] , T. Kubec [-] (84. D. Baudyš [-] )

ŽK: 7. M. Petráček , 67. V. Hák , 76. R. Vágner - 11. T. Drašnar , 15. M. Mertlík , 67. T. Kubec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálka Martin - ŠEDIVÝ Michal, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku