Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bohaté na branky zvládlo lépe Poříčí


Branky


0

Hostům z Poříčí se vydařil začátek a konec první půle. Černíkovicím se sice podařilo ve druhém poločase skóre vyrovnat ale Jirka Dobýval rozhodl minutu před koncem, že všechny body putují do Velkého Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Infarktový závěr poločasu pro domácí

Na horkou půdu Černíkovic, kterou těsně před utkáním zkrápěl déšť, zajíždělo mužstvo Velkého Poříčí a úvod utkání se hostům vyvedl náramně. Již v 8. minutě po sérii rohových kopů, kdy ten druhý ještě zastavila branková konstrukce, otevřel skóre utkání kapitán Závada. Hrálo se ve vysokém tempu a útočné akce se střídaly na obou stranách. O vyrovnání se ve 39. minutě postaral Mňuk, který nechytatelnou střelou z 30 metrů rozvlnil síť za brankářem Velkého Poříčí Michalem Lokvencem. Hostům se však podařilo o 4 minuty vrátit vedení na svoji stranu. Dlouhý aut Kaněry našel Dobývala, který přesnou přihrávkou našel na penaltě zcela osamoceného Hanzla a ten prostřelil domácího strážce svatyně. To však nebylo ze strany Poříčí všechno a ještě před odchodem do kabin našel Kaněra dlouhým míčem za obranu Dobývala, ten si pohrál s domácím obráncem a přesnou střelou levou nohou zvýšil vedení hostí na 3:1. Pro domácí byl závěr poločasu spíše jako z hororového filmu a domácí příznivci byli zvědaví, co to udělá s psychikou hráčů do druhého poločasu.

Dobýval rozhodl minutu před koncem

Domácí hráči se v kabině oklepali a do druhé poločasu vstoupili aktivně. Hned ve 48. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky, když se přesnou hlavičkou prosadil dobře hrající Petr Víteček. Černíkovice byly lepším týmem a nepouštěly hosty do hry. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali v 75. minutě. Z uctivé vzdálenosti napřáhl Kučera a k radosti domácího kotle končí míč za brankářem Lokvencem. Utkání směřovalo k pokutovým kopům a trenéři již vybírali potencionální exekutory. V 89. minutě však Hubka našel krásným míčem Dobývala, který postupoval z půlky zcela osamocen na domácího brankáře, s tím si kličkou poradil a umístil míč do prázdné branky. Tato branka rozhodla, že všechny body putují po velkém boji do Velkého Poříčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: O tom, že si hosté odvážejí všechny body, rozhodly závěrečné pětiminutovky obou poločasů.




Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
L. Dvořák [-] - P. Víteček [-] , T. Handa [-] (70. I. Kučera [-] ) - M. Vašata [-] (81. M. Pacák [-] ) , J. Hanuš [-] , J. Jedlinský [-] , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] - D. Hanuš [-] - R. Pajor [-] , J. Holoubek [-]

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] , J. Dobýval [-] , Š. Stodola [-] , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , T. Lupínek [-] (64. Š. Marek [-] ) , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , O. Lokvenc [-]

ŽK: 64. M. Vašata , 83. J. Hanuš - 70. D. Hanzl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jiříček Adam - SVOBODA Radek, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku