3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání se skvělou atmosférou vyznělo lépe pro Solnici


Branky


30. Z. Schod , 53. D. Zaňka , 60. M. Gajda - 19. M. Mňuk , 54. M. Stodůlka
0

Hosté z Černíkovic se v tomto utkání sice ujali vedení, ale David Zaňka krásnou střelou z přímého kopu vyrovnal. Po změně stran následovalo gólově bohatých 15. minut, ve kterých se více branek podařilo vstřelit Solnici, a tak z tohoto derby odchází vítězně. Černíkovice po této prohře prohloubily svoji ztrátu na předposlední rezervu Dvora Králové a potvrdily, že se jim na jaře příliš výsledkově nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólparáda solnického Schoda

Před skvělou atmosférou se odehrálo velké derby, když do sportovního areálu Solnice zavítal celek Černíkovic.  Jako první se ze vstřelené branky v utkání radovali hosté a to konkrétně v 19. minutě. Za velkým vápnem se ke střele odhodlal Mňuk a jeho střela s pomocí levé tyče skončila za zády bezmocného brankáře Švorce. Domácím se podařilo srovnat skóre utkání ve 30. minutě zásluhou domácího kanonýra Zdeňka Schoda, který potrestal nedovolený zákrok hostí před pokutovým územím a skvěle zahraným přímým kopem vymetl všechny pavučiny v hostují brance. Ve 33. Minutě musel ze hřiště odstoupit brankář Holoubek, kterého nahradil mezi tyčemi Dvořák. Derby mělo náboj a v řadě osobních soubojů se doslova jiskřilo. Branky se však již diváci v prvním poločase nedočkali, a tak oba celky odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

Červená karta otupila závěrečný tlak hostí

Ve druhém poločase se na vstřelenou branku nečekalo příliš dlouho.  Domácím se v 53. minutě podařilo otočit skóre utkání, když David Zaňka využil tvrdého souboje s brankářem Dvořákem, kterému se nepodařilo udržet míč a důraz solnického hráče slavil úspěch. Hosté však neotáleli a o minutu později bylo opět srovnáno. Z hranice vápna napřáhl černíkovický Martin Stodůlka a jeho střela orazítkovala tentokrát pravou tyč Solnice a bezmocný brankář Švorc lovil míč ze sítě podruhé. Brankově bohatou část utkání uzavřel v 60. minutě Gajda, ten si nejlépe naběhl na rohový kop a převážil skóre utkání opět na stranu domácí Solnice. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale velká komplikace nastala V 85. minutě. U dlouhého míče za obranu byl sice první brankář Dvořák, bohužel pro hosty však po míči uklouzl a dobíhající hráč přes něj přepadl. Rozhodčí možná trošku překvapivě ukázal hostujícímu brankáři červenou kartu. Černíkovice následující standardní situaci ubránili, ale oslabeni o jednoho hráče se již v závěrečných minutách na tlak nezmohly, a tak si vítězství v tomto utkání připsala domácí Solnice.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér: Hosté vstřelili dva krásné góly, my jsme dokázali proměnit jen tři z mnoha našich šancí. Derby mělo náboj,kvalitu a díky našim fanouškům i správnou atmosféru.

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: Domácí dnes brali všechny body, protože udělali méně chyb a dali o branku víc než naše mužstvo.



Sestavy


SK Solnice
M. Švorc [-] - D. Zaňka [-] , J. Kubec [-] (46. M. Tomeš [-] ) , T. Kubec [-] (75. P. Nosek [-] ) , R. Vrba [-] (52. D. Baudyš [-] ) , T. Rýznar [-] , M. Rýznar [-] , S. Olejarz [-] (63. J. Kalous [-] ) , M. Mertlík [-] (90. A. Bocek [-] ) , Z. Schod [-] , M. Gajda [-]

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] (33. L. Dvořák [-] ) - J. Holoubek [-] , R. Pajor [-] , T. Handa [-] - M. Stodůlka [-] , J. Jedlinský [-] , M. Vašata [-] (87. J. Cejpek [-] ) , M. Mňuk [-] , J. Hanuš [-] - D. Hanuš [-] (70. M. Pavel [-] ) , I. Kučera [-] (49. M. Pacák [-] ) -

ŽK: 18. R. Pajor , 63. D. Hanuš . ČK: 85. L. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Janata Lukáš - STIEBER Filip, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku