1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenný bod pro Borohrádek


Branky


0

Domácí Borohrádek by získaný bod určitě před ukáním s posíleným Ohnišovem bral, po vývoji utkání však panuje v domácí kabině mírné zklamání. Hosté si navíc odvezli bonusový bod po lépe zvládnutých pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluboký blok Borohrádku nesl úspěch

Posílený Ohnišov zajížděl na půdu Borohrádku, který v minulém kole nestačil v derby na Lípu nad Orlicí a prohrál o jednu branku. Úvod utkání byl opatrný a oba celky se spíše oťukávali. Postupem času přebírali herní iniciativu hosté, kteří však marně dobývali domácí obraný val. Borohrádek hrozil především z kvalitně rozehrávaných standardních situací, ale v první velké šanci utkání se ocitl hostující Jan Kuchta, který však po přesném centru nepřekonal hlavou brankáře Nývlta. Domácí se nepoučili, a tak ve 31. minutě přišel zákonitý trest. Po dalším centru Macka z pravé strany se přesnou hlavičkou prosadil Baborák a poslal Ohnišov do vedení. Tato situace velmi zaváněla ofsajdem, ale hlavní rozhodčí Linhart ukázal na středový kruh. Na vyrovnání však domácí příznivci nečekali dlouho. Hned o dvě minuty později rozehrával Ohnišov rohový kop, který se mu hrubě nevydařil a precizně provedený brejk potrestal brankou Vojnar. Do poločasu mohlo být pro domácí celek ještě veseleji, když domácí postupovali zcela osamoceni na brankáře Šenkýře, ten se však vyznamenal a udržel nerozhodný výsledek.

Ve druhém poločase diváci branku neviděli

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první. Hostující hráči marně dobývali zkonsolidovanou obranu domácích, která je nepouštěla do výraznějších brankových příležitostí. Vedení se mohl domácí Borohrádek ujmout po rohovém kopu, který se nepodařilo hostům odvrátit do bezpečné vzdálenosti, ale míč směřující do horního rohu skvěle vytěsnil brankář Šenkýř a svůj tým výrazně podržel. Borohrádek měl do konce utkání více brankových příležitostí, ale brankář Ohnišova Šenkýř se svými spoluhráči již změnu skóre nepřipustil, a tak o vítězi tohoto utkání musely rozhodnout až pokutové kopy.

Hrdinou pokutových kopů se stal brankář Šenkýř

V penaltovém rozstřelu se štěstí, usmálo na osty z Ohnišova, když domácí dvakrát nedokázali trefit prostor mezi tyčemi a poslední sérii rozhodl brankář hostí Honza Šenkýř.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima - trenér: Před zápasem bych bral bod všemi deseti. Když jsem se dočetl o týmu Ohnišova, že angažovali 8 nových naplavenin co hrajou za prachy, tak to budilo velký respekt. Začátek utkání tomu napovídal a proto jsme hráli ze zajištěné obrany a čekali na naše šance. První poločas jsme mohli klidně vyhrát 3:1. To bychom museli proměnit naše šance. Na počet šancí jsme měli vyhrát, ale fotbal se hraje na góly. I přesto všem hráčům děkuji a pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích

TJ Start Ohnišov
Josef Kárník - vedoucí mužstva: Obranný val domácích nám dělal problémy.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - M. Staněk [-] (89. K. Lifka [-] ) , P. Karkula [-] (61. R. Sazima [-] ) , M. Vojnar [-] (83. T. Václavek [-] ) , J. Čermák [-] (77. K. Voříšek [-] ) , J. Matějus [-] , D. Brendl [-] , M. Barták [-] , F. Liška [-] , M. Moravec [-] , P. Matějus [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - J. Kováč [-] (61. A. Kováč [-] ) , S. Krpata [-] , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] , J. Macek [-] , M. Baborák [-] , R. Kyral [-] , P. Pokorný [-] , M. Trubač [-] , J. Králíček [-] (42. T. Krahulec [-] )

ŽK: 4. D. Brendl , 79. M. Staněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Linhart Lukáš - PÁLKA Martin, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.