J. Kuchta 17. (p.)
J. Kuchta 25.
J. Kováč 39.
3:1
(3:1)
37. M. Kozel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílený Ohnišov si poradil s rezervou Kostelce


Branky


17. J. Kuchta (p.) , 25. J. Kuchta , 39. J. Kováč - 37. M. Kozel
0

Ohnišov po obměně kádru na jaře válí a ve 3. kole si poradil s dalším soupeřem. Tentokrát byla soupeřem rezerva Kostelce, která nekladla velký odpor, a tak odjela z Ohnišova s prázdnou. Domácí se touto výhrou posunuli již na 6. místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá odpověď domácích na snižující branku Kostelce

Při krásném jarním počasí přivítal domácí Ohnišov trápící se mladičkou rezervu Kostelce nad Orlicí. Úvod utkání byl opatrný z obou stran a soupeři se oťukávali. O něco aktivněji působili hráči Ohnišova a za svoji iniciativu byly v 16. minutě odměněni vedoucí brankou utkání. Ve vápně hostí byl zastaven za cenu nedovoleného zákroku ohnišovský Honza Macek, míč si na značku postavil nejlepší střelec domácích Kuchta, který mířil tvrdou ranou zacílil přesně a nedal brankáři žádnou šanci. Ve 25. minutě zvýšili domácí již na rozdíl dvou branek, když hostující brankář neudržel přímý kop a dobíhající Honza Kuchta již neměl těžkou práci a trefil odkrytou branku. Hosté však nesložili zbraně a po pěkné akci ve středu hřiště se až před brankáře Šenkýře dostal Michal kozel a snížil skóre utkání. Kdo si myslel, že vstřelená branka hosty nakopne, byl na omylu. Ihned po rozehrávce se Ohnišov dostal na dostřel branky Kostelce, střelu ze střední vzdálenosti brankář Kozel neudržel a Jirka Kováč vrátil dvoubrankové vedení Ohnišovu zpět. Do šaten tedy odcházeli oba celky za stavu 3:1.

Po červené kartě se domácí spoléhali na pevnou defenzívu

Do druhého poločasu nastoupila rezerva Kostelce mnohem aktivněji a zle zatápěla domácí obraně. Svým tlakem si vysloužila oslabení soupeře, když po nesportovním chování musel hřiště předčasně opustit střelec třetí branky Kováč. Domácí tým se po vyloučení svého týmu zatáhl a vycházel ze zabezpečené obrany. I přes početní převahu hráčů na hřišti si hosté nedokázali vytvořit větší brankovou příležitost, a tak oko přítomného diváka na svatostánku domácích trpělo. I když druhý poločas příliš fotbalové krásny nepřinesl domácí hráči mohli být spokojeni ze zisku tří bodů, které je více přiblížili po podzimní části skoro nepředstavitelné záchraně v soutěži. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Tomáš Novotný - vedoucí: Utkání proběhlo za příznivého počasí. Pochvala hráčům za bojovnost a obětavost.

FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - vedoucí: První poločas jsme prospali a opět po hrubých chybách jsme umožnili soupeřům vedení. Ve druhém poločasu se náš výkon zvedl ale až na jednu šanci jsme bránu soupeře neohrozili.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - J. Čančara [-] , J. Kováč [-] , S. Krpata [-] (85. T. Krahulec [-] ) , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] , J. Macek [-] , M. Cuberka [-] (69. M. Baborák [-] ) , R. Kyral [-] , P. Pokorný [-] , M. Trubač [-]

FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] (46. M. Maňas [-] ) - J. Pápay [-] (63. J. Rada [-] ) , T. Kozel [-] , M. Kaplan [-] , D. Krejčí [-] (46. T. Matoušek [-] ) , A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Vilímek [-] , L. Krupka [-] (75. T. Poledno [-] )

ŽK: 75. J. Kuchta , 90. P. Pokorný - 58. L. Krupka . ČK: 57. J. Kováč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Říha Michal - KUBÁLEK Lukáš, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.