2:1
(2:0)
50. P. Mráz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov nečekaně padl s rezervou Kostelce


Branky


8. M. Kozel , 37. J. Kozel - 50. P. Mráz
0

Utkání v Kostelci nad Orlicí mělo jednoznačného favorita. Zdelov však nedokázal využít řadu svých brankových příležitostí a záslouhou výborného výkonu brankáře Matouška si domácí rezerva přispala první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyučili hosty ze střelecké efektivity

Na skvěle připraveném trávníku v Kostelci nad Orlicí hostila domácí rezerva hosty ze Zdelova. Od úvodních minut měli hosté ze Zdelova územní převahu a míč drželi na svých kopačkách. Byli to však domácí, kteří v tomto utkání udeřili jako první. Rohový kop odvrátila hostující obrana pouze na velké vápno, kde stál Michal Kozel a přesnou střelou k tyči překonal brankáře Beránka, který se vrátil mezi tyče Zdelova. Hosté si vypracovali několik slibných brankových příležitostí, ale vše pochytal skvěle chytající brankář Matoušek nebo mu pomohla branková konstrukce při střele Novotného. Trest za neproměněné šance přišel ve 37. minutě. Opět na dobře zahraný rohový kop si nejlépe naběhl Jiří Kozel a hlavou rozvlnil síť hostí podruhé. Po této obdržené brance hráčům Zdelova zcela kleslo sebevědomí a ztráceli velmi jednoduché míče. Uvítali tedy poločasovou přestávku, do které odcházeli s dvoubrankovým mankem.

Hostům se vyrovnat nepodařilo

Do druhého poločasu nastoupil Zdelov s odhodláním porvat se o zvrat utkání. V 50. minutě se podařilo hostům snížit. Ke standardní situaci ze 35 metrů se postavil Mráz a jeho nepříjemný centrovaný míč skončil až za zády překvapeného brankáře Matouška. Zdelovu tato branka vliva energii do žil a tlak hostí se stupňoval. Nepřesnost v koncovce jim však neumožňovala vyrovnat skóre utkání. V 80. minutě mohli domácí rozhodnout o osudu utkání, ale rychlý brejk zastavil skvělým obranným zákrokem zdelovský Truhlář. Velkou šanci na vyrovnání měl ke konci utkání Mráz, ale přímý kop z 20 metrů nezužitkoval. Srovnání skóre měl již v nastavení Dvořák, ale jeho střela skončila těsně na břevnem kostelecké branky, a tak si domácí celek připsal první jarní vítězství po výsledku 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Jiří Bartoš - trenér: Dnešním zápasem jsme konečně docílili vysněného vítězství, které se nerodilo vůbec snadno. Kluci bojovností a nasazením nahradili vše ostatní, co jim ještě chybí. Je fakt, že hosté měli šance, které spálili nebo je vychytal náš gólman. V improvizované sestavě nastoupili i mladší dorostenci, kteří měli svůj dopolední zápas v nohách. Chválím a vyzdvihuji přístup a morálku celého týmu, který měl průměrný věk 19,4 let. Skvělé počasí, rozhodčí a zejména výsledek!

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér: Dnešní prohra je ohromné zklamání. Kostelec jsme na brankové příležitosti jasně přestříleli, ale hraje se na góly. Něco nám pochytal výborný brankář domácích, ale hodně šancí jsme doslova zavraždili. Domácím gratuluji k první jarní výhře.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
T. Matoušek [-] - J. Sameljak [-] (69. J. Ježek [-] ) , A. Jošt [-] , J. Kozel [-] , M. Maňas [-] (89. P. Hejčl [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , L. Krupka [-] , M. Kaplan [-] , R. Svatoš [-] , D. Krejčí [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - R. Dostálek [-] (38. R. Zeman [-] ) , D. Ludvík [-] (88. M. Šmída [-] ) , D. Hošek [-] (82. M. Merta [-] ) , V. Dvořák [-] , D. Komárek [-] , P. Mráz [-] , J. Weisser [-] , J. Novotný [-] , M. Cvejn [-] (67. M. Neubecker [-] ) , P. Truhlář [-]

ŽK: 72. R. Svatoš - 74. D. Komárek .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Stejskal Luboš - HRON Miroslav, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.