Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Ohnišova si s chutí zastříleli na půdě Kostelce.


Branky


18. M. Kaplan , 88. R. Svatoš - 19. J. Kuchta , 30. J. Kuchta , 62. J. Kuchta , 72. J. Kuchta , 74. J. Macek , 76. J. Macek
0

Domácí mladíci odolávali favoritovi utkání do 62. minuty, kdy svůj hattrick uzavřel Kuchta. Hosté po této brance přidali do konce utkání ještě další 3 branky a duel s přehledem ovládli. Tímto vítězstvím se opět příblížili vytoužené záchraně v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na půdu Kostelce na Orlicí, který tuto sezónu prakticky již dohrává zavítal celek Ohnišova. Hosté přes zimu výrazně posílili hráčský kádr a mohutně dotahují pozice, které jim zaručí setrvání v soutěži i následující sezónu. Byli to však překvapivě domácí hráči, kteří se dostali v 18. minutě do vedení, když se prosadil mladičký Matěj Kaplan. Hosty tato obdržená branka nepoložila a už o minutu později bylo srovnáno. Domácí obrana zapomněla před prázdnou bránou na zcela volného Kuchtu a nejlepší střelec soutěže se v takové situaci nemohl zaváhat. Ve 30. Minutě se hostům naskytla vynikající možnost dostat se dovedení, když hlavní rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu, míč si postavil kanonýr Kuchta a svou druhou brankou v utkání upravil skóre na světelné tabuli na 2:1. První poločas byl vyrovnaný a domácí celek favoritovi utkání stačil. Do kabin však odcházeli kostelečtí s jednobrankovým mankem. 

Hattrick Kuchty zlomil odpor Kostelce

Po změně stran se odehrávalo vyrovnané utkání, když v 62 minutě udeřilo bohužel pro domácí z nečekané střely, kterou brankář Kozel zřejmě podcenil a Kuchta se mohl radovat ze vstřelení čistého hattricku. Tato branka vzala kosteleckým vítr z plachet a na hřišti začalo existovat pouze jedno mužstvo, a to tým Ohnišova. S chutí hrajícímu Kuchtovi byl hattrick málo a o 10. minut později po dosažení hattricku, napřáhl z hranice vápna a jeho střela skončila u levé tyče branky Kostelce. Za další dvě minuty se prosadil konečně i někdo jiný než Honza Kuchta a po samostatném průniku překonal nadvakrát brankáře Kostelce Macek. Ten samý hráč se dostal do šance v 76. minuty, když si na penaltě našel přesný centr a nekompromisním zakončením se opět nemýlil. V závěru utkání se podařilo kosmeticky domácím upravit skóre zásluhou přesné trefy Svatoše. Více se toto v tomto utkání neudálo a domácí mladíci rádi uvítali závěrečný hvizd hlavního rozhodčího Janoty.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - asistent trenéra: Po vyrovnaném prvním poločase jsme odpadli, soupeř si s námi dělal co chtěl, byla to hra kočky s myší. Gratulace soupeři k zaslouženému vítězství.

TJ Start Ohnišov
Josef Kárník - vedoucí mužstva: Děkuji hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - J. Kvasnička [-] , M. Hochmann [-] , J. Sameljak [-] (46. L. Krupka [-] ) , M. Plocek [-] (68. M. Maňas [-] ) , L. Plocek [-] , M. Kozel [-] (68. J. Ježek [-] ) , T. Novák [-] , M. Kaplan [-] (28. T. Kozel [-] ) , R. Svatoš [-] , D. Krejčí [-]

TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - M. Trubač [-] , J. Čančara [-] , J. Kováč [-] , S. Krpata [-] , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] (73. T. Krahulec [-] ) , J. Macek [-] , M. Cuberka [-] , R. Kyral [-] , P. Pokorný [-]

ŽK: 68. M. Kozel - 73. T. Krahulec .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Janota Josef - KUBÁLEK Lukáš, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.