1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí hráči Sokola na své půdě prohráli z Rozvojem


Branky


0

     Domácí hráči Sokola Velká Hleďsebe přivítali na své půdě v tomto derby hráče Rozvoje a po vyrovnaném utkání nakonec podlehli hostům

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro hosty

      V tomto utkání, které můžeme označit jako derby sousedních týmů proti sobě nastoupili domácí hráči proti hostům  z Trstěnic. Domácí trenér  Pavel Petrášek měl pouze k dispozici základní sestavu bez náhradníků. Hostující trenér a zároveň hráč Honza Švajgl, byl na tom o něco lépe. Oba týmy se po hvizdu hlavního rozhodčího zápasu do sebe zakously s vervou. Hráči Sokola i hráči z Rozvoje si ze začátku první půle vytvořili několik slibných akcí, ale lepším týmem byl Rozvoj, který po vydařené akci ve 30. min. otevřel brankové skóre. Úspěšným střelcem za hosty, nebyl nikdo jiný než hrající trenér Honza Švajgl, který překonal domácího brankáře Dominika Kutila povedenou střelou. Hosté po tomto gólu byli o něco lepší, hráli  aktivněji. Svoji převahu hráči Rozvoje  opět předvedli ve 40. min., kdy se k míči po kombinační akci dostal  aktivní Honza Švajgl a svoji trefou zvýšil stav utkání na 0:2 pro hosty.

Do konce prvního poločasu již další góly nepadly a hlavní rozhodčí Jiří Kroupa pískal ve 45. min. konec.

Hostující hráči ubránili výsledek

     Do druhé půle žádný z trenérů nestřídal své hráče a oba týmy se opět do sebe zakously. 50 přihlížejících diváků vidělo  totožný obraz hry jako v první půly. Obě mužstva se snažily přitlačit svého soupeře, ale toto se jim zatím příliš nedařilo.

Domácí hráči však mírně na svém hřišti zvýšili úsilí, kdy toto korunovali v 65. min. svým prvním gólem do sítě hostujícího brankáře Standy Staňka. Střelcem za domácí Sokol byl mladý útočník Michal Vrána. Stav utkání, byl stále 1:2 pro hosty. Zdálo se, že domácí tým po tomto střeleném gólu přidá další branky, ale hostující obrana si s protiútoky domácích hráčů vždy poradila. Do konce druhé půle již žádný další gól do sítě brankářů nezapadnul a hosté nakonec své vítězství udrželi a odváží si tři body.

Utkání se hrálo ve férovém duchu a rozhodčí utkání Jiří Kroupa neudělil žádný karetní trest.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velká Hleďsebe
Pavel Petráše (trenér): " Dle mého názoru první poločas hosté byli o něco lepší, druhá půlka už byla vyrovnaná. Kluci , dali ale jen jeden gól. Myslím si , že jsme tu remízu klidně mohli dát."

TJ Rozvoj Trstěnice B
Jan Švajgl ( hrající trenér): " První poločas jsme dali dva góly, což bylo dobré. Utkání, bylo však docela vyrovnané, ve druhé půly domácí trošku zlobili, ale nakonec jsme vítězství udrželi a odvážíme si tři body."



Sestavy


TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - O. Charvát [-] , L. Baťko [-] , T. Pikl [-] , J. Krampera [-] , P. Špalek [-] , L. Kutil [-] , V. Vránek [-] , M. Hojda [-] , A. Novák [-] , M. Vrána [-]

TJ Rozvoj Trstěnice B
S. Staněk [-] - J. Máder [-] , M. Derka [-] , T. Pečínka [-] , J. Květoň [-] , D. Vorel [-] - Z. Nečas [-] , Z. Hušek [-] , L. Radil [-] - J. Švajgl [-] , D. Ziatek [-] -

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - VODIČKA Martin (N), ZADRANSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.