Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí mužstvo jednoznačně přestřílelo hosty


0

Domácí hráči Křižovatky přivítali na svém hřišti soupeře z Mariánek a nasázeli mu 7 branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí celek SK ZD Křižovatka přivítal na svém hřišti hosty z Loko Mariánské Lázně. Postavení v tabulce hovoří pro domácí tým, ale přesto se očekávalo vyrovnané utkání. Domácí hráči však od začátku utkání neponechali nic náhodě a již v 1. min. se dostal k míči kapitán Jan Melničuk, který otevřel skóre utkání. Tentýž hráč zhruba po 7. minutách se opět dostal svoji aktivní hrou k míči a navýšil brankový příděl hostů na 2:0. Hostující hráči však občas hrozili útočnými výpady, které završili v 17. min. po střele Pavla Šimiceho. Stav utkání, byl rázem 2:1. Domácí hráči však nesložili zbraně, zvýšili pohyb a svoji aktivitu a ve 23. min. po zdárné akci domácí hráči přehráli obranu Lokotky a Štefan Altman zvýšil skóre utkání na 3:1. Domácí hráči byli stále při chuti a ve 31. min. po pěkné akci opět navýšili skóre na 4:1. Štastným střelcem byl Pavel Špán. Již se zdálo, že domácí gólman nebude muset tahat míč ze své sítě, ale ve 38. min. po střele Tomáše Černíka tomu tak nebylo. Stav se změnil na 4:2.

Do konce první půle již žádná další branka nepadla a celkem pěkná návštěva 50ti diváků se mohla těšit na druhý poločas.

     Do druhé půle udělal domácí trenér Petr Kmeť jednu změnu v sestavě a střelecké homo ze strany domácích hráčů mohli pokračovat. byli to domácí hráči, kteří měli více ze zápasu a především záložní řad měla míč více na svých kopačkách než kluci z Loko. V 61. min. opět domácí hráči vybojovali míč, který skončil na kopačkách Franty Čiháka, který svoji střelou navýšil skóre utkání na 5:2. Obraz hry se zhruba za dvě minuty opět změnil a další gól ze strany domácích přišel po zásahu Pavla Špána, 6:2. Zdálo se, že domácí si nenechají střelit gól, ale proti tomu byl v 74. min. útočník Petr Ceplecha, který se prosadil nad obranou Křižovatky a snížil na 6:3. Již se zdálo, že do konce utkání se výsledek nezmění, ale po vydařené akci domácí hráči ještě v samotném závěru upravili celkové skóre utkání na 7:3. Branku hostů pokořil svým druhým zásahem Franta Čihák. Domácí tým,  mohl po zápase slavit svoje zasloužené vítězství.

Hlavní rozhodčí zápasu René Furiš udělil celkem tři žluté karty a pouze na straně domácího celku.



Ohlasy k zápasu


SK ZD Křižovatka
Antonín Paur ( hráč): " Dle mého názoru si myslím, že hosté si zasloužili vyhrát, hráli dobře, do čeho kopli tak tam spadlo. Náš tým nemá lidi a je to na naší hře znát. Doufám, že se nějací hráči již vrátí do sestavy. Musíme to vydržet již to konce sezóny a ještě nějaké hráče sehnat."




Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - F. Čihák [-] , V. Altman [-] , K. Mariánus [-] , J. Melničuk [-] , J. Rada [-] , J. Kubát [-] , P. Špán [-] , J. Sova [-] , J. Fedorek [-] (46. J. Šollar [-] ) , D. Srp [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Bednár [-] - M. Schwertschal [-] , T. Černík [-] , D. Žižka [-] , P. Šimice [-] - T. Votava [-] , P. Choma [-] (41. A. Steidl [-] ) , A. Paur [-] , O. Kretschmer [-] - P. Ceplecha [-] , J. Martínek [-] -

ŽK: 37. D. Srp , 44. J. Melničuk , 49. J. Kubát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ René - CHÝLE Pavel (N), KŘÍŽ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.