Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

12.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran Tři Sekery na svém hřišti po průměrném výkonu nakonec sebral body Teplé


Branky


0

Tatran přivítal na svém hřišti hráče Sokola, který byl v tabulce o bod na tom lépe a po průměrném utkání nakonec doma urval tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Do prvního poločasu nastoupily oba týmy né zrovna v ideálních sestavách, ale přesto se očekávalo vyrovnané utkání.

Lépe začali domácí hráči, kdy po vybojovaném míči ve středu pole založil Tatran protiútok na jehož konci stál v 9. min. Michal Štěpánek, který prošel přes dva obránce a prostřelil hostujícího gólmana z Teplé Michala Bydžovského. Tatrna se ujal vedení 1:0. Hosté se však,ale po tomto střeleném gólu nevzdávali a vrhli své síly do útoku. Domácí obrana zatím i s brankářem Pepou Rozsívalem odolávala. Toto se však změnilo ve 22. min., kdy po chybě obránce Tatranu na levé straně se k míči dostal Lukáš Fejtek a prostřelil domácího bránkáře. Stav byl 1:1. Domácí hráči však zhruba za dvě minuty zahrávali rohový kop, kdy po tomto se k míči dostal domácí kapitán Tunder a hlavou přistrčil míč svému kolegovy a ten několik centimetrů od brankové čáry propasíroval míč za záda hostujícího gólmana. Štastným střelcem byl Jirka Štiler  a domácí vedli 2:1.

Do konce tohoto hektického utkání již žádný gól nepadnul a hlavní rozhodčí David Šmat ukončil první poločas, ve které udělil celkem 5 žlutých karet a to 3 na straně domácích a 2 na straně hostů.

     Do druhého poločasu nastoupili hráči ve stejném složení a pustili se do sebe. Hráči Sokola Teplá, byli ve hře o něco lepší než domácí tým a neustále ohrožovali branku domácích.

Vypracovali si několik pěkných akcí, ale skvěle chytající domácí brankář Pepa Rozsíval je vychytal. Tento brankář se blýskl především v 64. min., kdy po levém křídle utekl hostující útočník a tváří v tvář proti domácímu brankáři neuspěl. Tento moment byl velmi důležitý, protože to mírně nakoplo domácí hráče, kteří založili po levé straně akci na jejímž konci stál Čeněk Hrubý a parádní střelou od tyče překonal bezmocného gólmana hostů. Stav utkání byl 3:1.

Hosté se však ani po tomto gólu nevzdávali a hráli ve středu hřiště lépe a vytvářeli si slibné akce, ale výborně chytající domácí gólman, byl na svém místě a za podpory své obrany nepustil za svá záda žádnou střelu. Domácí hráči  od 81. min. hráli o 10 hráčích, protože hlavní rozhodčí vyloučil po hrubém zákroku domácího hráče Mariana Semančíka. Hosté se sice ještě snažili střelit gól, ale toto se jim nepodařilo a po 90. min. Tatran vyhrál nad Sokolem  3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec ( hrající předseda): " Utkání bylo průměrné, ale dosti hektické už od samého začátku. Hosté byli ve hře o něco lepším týmem, ale nedali všechny šance a to asi rozhodlo o našem vítězství. Nakonec jsme branky střelili a po 90. min. jsme se mohli radovat z vítězství."

TJ Sokol Teplá
Pavlík Jan ( vedoucí týmu): " Pro nás smolné utkání, protože si myslím že naši hráči měli více ze hry, ale nedali všechny šance. Tatran bránil dobře svůj konečný výsledek a to potom rozhodlo utkání. "



Sestavy


TJ Tatran Tři Sekery
- J. Rozsíval [-] , J. Štiller [-] , O. Hrbek [-] , D. Kroft [-] , M. Štěpánek [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , T. Jirásek [-] , R. Tunder [-] , A. Sejkora [-] , Č. Hrubý [-]

TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - Z. Koudelka [-] , P. Švábek [-] , R. Novák [-] , R. Mydloch [-] , P. Dvořák [-] - J. Bartoška [-] , F. Helembai [-] , R. Fišer [-] , R. Kozic [-] - L. Fejtek [-] -

ŽK: 12. M. Semančík , 30. Č. Hrubý , 32. R. Tunder - 21. P. Švábek , 26. F. Helembai . ČK: 81. M. Semančík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šmat David - ŠMAT Robert, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.