2:1
(0:1)
39. J. Hakl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liteň první poločas prohrála, ale nakonec poslední zápas zakončila výhrou


Branky


62. J. Fryč , 63. J. Čermák - 39. J. Hakl
0

Liteň poslední zápasy nehrála úplně podle představ, na většinu zápasů ani nedorazil tým v plném počtu. Poslední zápas sezony se jim ale povedl a na domácím hřišti vyhráli nad týmem Chyňava B konečným výsledkem 2:1 .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty z Chyňavy

Zápas v Litni začal úvodním hvizdem pana rozhodčího Josefa Bicana, který celé utkání vedl. I když se očekávala jasná hra hostů zápas vypadal jinak, v prvních minutách byla hra celkem vyrovnaná, šance se tvořili na obou stranách hřiště a oba brankáři měli několik zákroků. První branku zápasu se povedlo dát hostům z Chyňavy, ve třicátédeváté minutě se trefil Jiří Hakl prudkou střelou po zemi. Do konce prvního poločasu se diváci dalšího gólu, i přes velký počet šancí, nedočkali. První půle zápasu skončila po čtyřicetipěti minutách za stavu 0:1 .

Hra domácího týmu

Do druhého poločasu nastoupil tým domácích s větší chutí hrát lépe a obrátit výsledek, což bylo od první chvíle patrné na hře. Domácí hráli velmi tvrdě a tak padlo několik žlutých karet. První dostal v padesátétřetí minutě Jaroslav Čermák za faul. Šedesátádruhá minuta přinesla první branku domácích, trefil se po přihrávce Michala Dufka, Jakub Fryč a vyrovnal tak skóre na 1:1 . Po rozehrání na půli domácí Liteň sebrala balon Chyňavě a minutu po první brance přidali domácí i branku druhou, tentokrát se trefil Jaroslav Čermák. Chyňava měla šanci na vyrovnání, ale rozhodčí hru přerušil, jelikož kapitán domácích Václav Los fauloval a vysloužil si tak žlutou kartu, po jeho faulu se muselo střídat u hostů, z hřiště odešel Luboš Kosprd a místo něj nastoupil Josef Párpel. O dvě minuty později se střídalo znova u hostů, Martina Husáka nahradil Jaroslav Pivoňka. K vidění byl pár šancích, ale ani jedna nebyla gólová. Tomáš Trávnička z Chyňavy svým faulem zabránil Litni v jedné ze šancí a tak také viděl žlutou kartu. Hosté v osmdesátéšesté minutě ještě jednou střídali a zkusili tak na poslední chvíli upravit výsledek alepsoň na remízu. Petr Kroupa na hřišti nahradil Luboše Jelínka. Ale ani toto střídání hostům nepomohlo a pan rozhodčí tak v devadesáté minutě ukončil zápas za stavu 2:1 a domácí Liteň si tak připsala poslední tři možné body v této sezoně.



Ohlasy k zápasu


FK Liteň
Karel Hlinka: Co na to říct? Máme velikou radost, že jsme poslední zápas a ještě k tomu doma vyhráli.




Sestavy


FK Liteň
V. Jirkal [-] - V. Rys [-] , M. Dufek [-] , J. Čermák [-] , M. Berka [-] , R. Šindler [-] , V. Los [-] , J. Hájek [-] , T. Neumann [-] , M. Jílek [-] , J. Fryč [-]

SK Chyňava B
O. Grygar [-] - T. Trávnička [-] , R. Lepič [-] , M. Čermák [-] , M. Kříž [-] - J. Hakl [-] , M. Husák [-] (69. J. Pivoňka [-] ) , L. Jelínek [-] (86. P. Kroupa [-] ) , M. Krmenčík [-] - L. Kosprd [-] (67. J. Párpel [-] ) , M. Kšír [-] -

ŽK: 53. J. Čermák , 67. V. Los , 70. T. Neumann - 84. T. Trávnička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BICAN Josef - KLIMENT Miloslav (N), KUŠO Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.