1:3
(0:1)
29. M. Kment (p.)
58. R. Nouza
82. J. Smrček
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jízda Heřmánkovic pokračuje


Branky


60. M. Jordán - 29. M. Kment (p.) , 58. R. Nouza , 82. J. Smrček
0

V prvním kole skupiny o postup hostila Jiskra z Martínkovic dosud nepřemožitelného soupeře z Heřmánkovic. Tento status hostům patřil i po tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Heřmánkovic od samého začátku

Do utkání nastoupili domácí s cílem sebrat body prvním Heřmánkovicím, hosté měli za cíl uhájit první místo a neporazitelnost, avšak věděli, že v Martínkovicích to nebudou mít vůbec jednoduché. Hosté nastoupili poprvé v sezóně bez kapitána Adama Školy, kterého ale bezpečně nahradili. Hra hostů se zakládala především na rychlých a kombinačních akcích, narodzíl od domácích, kteří chtěli soupeře hlavně uhrát důrazem a agresivitou. První branku se podařilo vstřelit favoritovi z Heřmánkovic. Ve 29. minutě po faulu domácího Kindla kopali penaltu. Tu s jistotou proměnil nový kapitán pro dnešní zápas Michal Kment. Do konce poločasu byli hosté nadále lepším týmem, gól ale dalšá přidat nedokázali.

Favorit si výhru pohlídal

Druhá půle měli skoro stejný scénář jako ta první. Lepší hosté, kteří předváděli opravdu místy velmi pohledný fotbal, hráli s velkou jistotou vzadu a zcela velkým klidem vepředu. Domácím v 50. minutě vůbec nepomohl Kindl, který dostal druhou žlutou za nesportovní chování, a tak musel opustit hřiště a jít předčasně do sprch. Hosté na druhý gól čekali do 58. minuty, kdy se prosadil po krásné kombinační akci Rostislav Nouza. Domácí se ale nenechali zahambit. O dvě minuty totiž snížil na rozdíl jednoho gólu po závaru ve velkém vápně domácí forvard Jordán. Hosté nakonec ještě přidali pojišťovací branku. Heřmánkovický štírek Jakub Smrček v 82. minutě trefil famózním volejem míč tak, že nešel ale vůbec chytit. Krásný moment zápasu. Zbytek zápasu si favorit pohlídal, a tak si odvezl z Martínkovic všechny body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Heřmánkovice
Jan Pražák - hráč hostí: Zase bych chtěl celý tým pochválit, kluci předvedli famózní výkon a nám nezbývá nic jiného, než si stále dokola opakovat náš pokřik "Kdo nás zastaví..."



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Brožek [-] , J. Kindl [-] , A. Ticháček [-] , Z. Látr [-] - O. Janek [-] , L. Mihálik [-] , P. Matějka [-] - J. Uždil [-] (85. J. Kollert [-] ) , M. Jordán [-] - J. Liška [-] (62. J. Uždil [-] )

Sokol Heřmánkovice
J. Škola [-] - J. Šubrt [-] , M. Balín [-] , R. Nouza [-] , J. Smrček [-] (87. L. Jansa [-] ) , L. Pražák [-] , M. Kment [-] , F. Hušek [-] , J. Sedláček [-] , M. Bohatec [-] , J. Staněk [-]

ŽK: 29. J. Kindl , 35. P. Matějka - 36. L. Pražák . ČK: 50. J. Kindl .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - LÁTR Aleš (N), UŽDIL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku