Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 15:00

3.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Množství šancí Lipna bylo nad síly benešovských


Branky


37. O. Panský , 42. P. Csavoj , 44. M. Víšek , 47. O. Panský (p.) , 71. M. Víšek , 91. M. Víšek - 45. M. Novotný , 84. S. Přívratský (p.)
0

Ve velkém horku se hrál na Lipně zápas domácího Lipna proti Benešovu nad Černou. Hosté chtěli zápas vyhrát, aby udrželi šance na postup do Okresního přeboru, ale lipenští se nedali a dál stíhají Světlík. Zápas nabídl nesčetně mnoho brankových příležitostí, zejména ze strany lipenských. Jejich výpis a góly si můžete přečíst v přiloženém reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak domácích

První velkou šanci utkání měl krátce po úvodním hvizdu domácí Petr Csavoj, kterého však vychytal gólman Kuchař. O dvě minuty později se do šance dostal Milan Víšek, který také selhal a vzápětí selhal i střelec hattricku z minulého utkání Ondřej Panský, který dobíhal míč, avšak brankář hostí byl u balónu dřív. Do další šance se dostal znovu Víšek, který těsně přestřelil benešovskou branku a stav byl tedy stále bezbrankový. Zhruba po čtvrt hodině hry měl obrovskou příležitost ke skórování Csavoj, který využil špatného vyběhnutí brankáře Benešova a chybě obrany, jenomže na neštěstí pro lipenské fotbalisty z vápna těsně minul prázdnou svatyni. Po úvodní tlaku Lipna se do šance protlačili také hosté. Přívratský převzal balón, prošel s ním zhruba patnáct metrů, po kterých se mu míč zamotal pod nohy, a bylo po šanci. V jednadvacáté minutě měli benešovští další brankovou příležitost, avšak Pach střelou z vápna brankáře domácích nepřekonal. Další šance hostí už téměř skončila brankou, to když se Benda pěkně uvolnil, nahrával spoluhráči do vápna a domácí obránce si málem vstřelil vlastní gól, jeho výkop jen těsně minul horní část branky. Po šancích Benešova přišla na řadu opět šance domácích, kdy Víšek uvolnil ve vápně Hamburga, jenž těsně minul levou tyč benešovské branky. Ve 32. minutě se na druhé straně ocitl Š. Marek a naopak těsně minul pravou tyč domácích. Ihned po protiútoku mohl vstřelit úvodní branku Panský, kterého však z hranice malého vápna vychytal Kuchař. O tři minuty později přišla obrovská šance lipenských. Ti zahrávali přímý kop, po jehož rozehrání benešovský brankář vyboxoval míč pouze k útočníkovi domácích, který zamířil do prázdné klece, avšak trefil dobře postaveného Novotného, který vyhlavičkoval míč z brankové čáry. V sedmatřicáté minutě se diváci konečně dočkali první branky utkání. Ze středu hřiště si převzal skvělou přihrávku mezi obránce O. Panský, který se už nemýlil a domácí šli do vedení, 1-0. Po úvodní brance přišli gólové hody v závěru poločasu. Nejprve se prosadil ve 42. minutě doklepnutím do branky Csavoj, 2-0. Pak přišla příležitost benešovských fotbalistů ke snížení, avšak ani z dorážky po přímém kopu se nemohli radovat, a tak se udeřili potřetí domácí. Parádní pas za obranu dostal Milan Víšek, který vymetl z hranice penaltového puntíku šibenici, 3-0. Poločas plný šancí ukončil rohový kop Benešova, z kterého se prosadil M. Novotný a zkorigoval tak stav na 3-1. 

Stejný počet gólů jako v prvním poločase

Druhý poločas začal tlakem domácích, kteří se dostali do vápna, kde byl Panský faulován a rozhodčí Janda neváhal odpískat pokutový kop. Panský se ujal jeho exekuce, nejprve skvěle zakročil Kuchař, ale proti dorážce neměl šanci. Rozhodčí pak nepochopitelně váhal s uznáním branky, ale nakonec ukázal do středového kruhu a domácí slavili počtvrté, 4-1. Další minuty patřili opět lipenským hráčům, kdy dvakrát selhal Víšek. Příležitost ke skórování měl na druhé straně Přívratský, kterého našel skvělým výkopem brankář Kuchař, ale ten svou střelu nasměroval těsně levé tyče Bedákovi branky. V jednasedmdesáté minutě se dostal do příležitosti Pach, ale netrefil branku. O minutu později Panský vyslal Víška, který obešel brankáře Benešova a skóroval do prázdné branky, 5-1. V další šanci se tentokrát po skvělém pasu Víška ocitl Csavoj, který však nebyl tak úspěšný jako kolega z předchozí chvíle a zahnal se do nepříznivého střeleckého úhlu. V 84. minutě byl po pěkném centru ve vápně faulován střídající Maleninský a ačkoliv to byl velmi sporný moment, tak se rozhodčí Janda rozhodl odpískat penaltu i pro benešovské. K míči se postavil Přívratský a zamrzlému brankáři na brankové čáře nedal šanci, 5-2. V samém závěru si skvěle naběhl pravý obránce Liebl, ale branku netrefil. V nastaveném čase rozehrával Víšek přímý kop z pravé strany a parádní střelou do horního rohu završil hattrick, 6-2. Rozhodčí následně odpískal konec utkání a domácí se radovali z tříbodové výhry.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Vlastimil Březina: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že za každou cenu chceme vyhrát. Téměř celý zápas byl v naší režii, kdy jsme hosty nepustili k žádné vyložené šanci a nejvíce to hrozilo při standardních situacích. Po poločasovém skóre 3:1 pro nás, spousta z nás zažívala deja vu, kdy jsme na benešovském hřišti vedli také 3:1 o půli. Druhy poločas jsme odehráli stejně skvěle jako ten první, kdy si každý zodpovědně plnil své úkoly. Zápas jsme zvládli skvěle a udělali slušný krok k dotáhnutí na první celek ze Světlíka, který doma nezaváhal a rozstřílel Romo ČK.

TJ Sokol Benešov nad Černou
Jiří Koždoň, jednatel: Dnešní utkání bylo pro nás hodně důležité a bohužel pro nás jsme ho nezvládli.I přes veškerou naši snahu jsme na soupeře prostě nestačili.Lipenští zahráli bravurně. Měli obrovskou chuť hrát a co je nejdůležitější...body chtěli mnohem víc než my!Musím před nimi smeknout a utvrdil jsem se v názoru,že je Lipno nejfotbalovější tým soutěže. Jestli má někdo postoupit,tak to přeji právě našemu dnešnímu soupeři.Pro nás sezona skončila!Nadstavba nám i díky zraněním prostě nevyšla.Možná byla i chyba v tom,že jsme až moc chtěli.Každopádně klukům a všem lidem,kteří nám s fotbalem pomáhají chci hrozně poděkovat.Na to,že jsme zač&iacu te;nali téměř od nuly (tzn. výběr hráčů,volba trenéra,volba vedení atd) jsme dle mého názoru sezonu 2015-2016 zahráli nad očekávání a troufám si říct,že můžeme mít vztyčenou hlavu.Samozřejmě,že zbývající zápasy nevzdáme.Věřím tomu..co věřím,...já vím,že naši kluci jsou bojovníci a poslední tři utkání odehrajeme přinejmenším se ctí!Jsem přesvědčen,že pokud si zachováme přístup k fotbalu jako letos,budeme další sezonu schopni nejlepším týmům soutěže NEJEN konkurovat!!!



Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
M. Bédák [-] - M. Hamburg [-] (83. J. Lev [-] ) , L. Fenc [-] (54. P. Šumbera [-] ) , O. Panský [-] (85. Z. Skípala [-] ) , M. Víšek [-] , V. Liebl [-] , P. Csavoj [-] , D. Gregor [-] (78. J. Krahulec [-] ) , V. Březina [-] , P. Sládek [-] , E. Pač [-]

TJ Sokol Benešov nad Černou
V. Kuchař [-] - D. Tynkov [-] (77. J. Maleninský [-] ) , S. Přívratský [-] , T. Tisoň [-] (85. S. Chernev [-] ) , E. Pach [-] , Š. Marek [-] (65. P. Gušl [-] ) , D. Benda [-] , M. Zabilka [-] , J. Szojka [-] , M. Novotný [-] , L. Mišovič [-]

ŽK: 34. V. Liebl - 20. D. Benda .
Místo: Lipno nad Vltavou. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janda Jaroslav - KRÁTKÝ Marcel (N), KOŽDOŇ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku