5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipno vstřelilo Romu „bůra“, i přesto ztratilo šanci na postup


Branky


0

Lipenší předem věděli, jak dopadl zápas Světlíka s Benešov a ač bez šancí na postup si smlsli na pozměněné sestavě českokrumlovského Roma. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra odpovídala přírodním podmínkám

Utkání začalo na výrazně promáčeném trávníku z důvodu bouřkové přeháňky, která se nad Lipnem prohnala. Romo přijelo bez své největší hvězdy Martina Kotlára a celkově jeho sestava byla trochu pozměněná. Domácí nastoupili, oproti minulému utkání proti Světlíku, se třemi změnami v základní sestavě. První půle byla z obou stran spíše „oťukávací“, avšak domácí Lipno mělo značnou převahu. Nejvíce hrozilo z rohových kopů či po průnikových přihrávkách mezi hostující obranu. Všechny akce však pochytal nový muž v bráně Roma Z. Bledý. Proti oběma týmům hrál promáčený terén, který zastavoval jasné šance v kalužích a hráči si kolikrát připadali jako na ledě. Romo ohrozilo branku Lipna pouze z dalekonosných střel, zejména pokus z kopačky E. Lázára byl velmi povedený, ale naneštěstí pro hosty orazítkoval pouze tyč. V závěru první půle zakombinovali domácí na vápně, Csavoj udělal kličku gólmanovi, který ho fauloval a rozhodčí neváhal ukázat na značku pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil, jako správný kapitán, Vlastimil Březina a bezpečně proměnil, 1-0. Penaltou skončila tedy první půle.

Gólové hody domácích

Do druhé poloviny nastoupilo Lipno na svoji oblíbenější bránu, jenž je umístěna u kabin a domácí se začali trefovat. Po několika šancích domácích, se k míči dostal Miroslav Hamburg, předložil míč na penaltu Zdeňku Skipalovi a ten vstřelil svůj premiérový gól v barvách FC Lipna, 2-0. Třetí branka domácích padla po parádní kombinaci. Ze středu hřiště poslal Milan Víšek skvělou přihrávku na nabíhajícího Panského, který ještě nahrál na vzdálenější tyč Miroslavu Hamburgovi, který neměl problém se zakončením do prázdné branky, 3-0. Hostující tým třetí inkasovaná branka trochu probudila a začali ohrožovat domácí branku. Většinou tomu tak bylo z pravé straně, kdy několikrát zakončoval kapitán Marek Sivák. Ovšem vždy si s jeho pokusy dokázal Krahulec poradit. To bylo ze strany Roma vše a režie hry se ujali opět domácí. Ve dvaaosmdesáté minutě se radovali lipenští počtvrté. Téměř totožná akce jako u třetího gólu, akorát s tím rozdílem, že zakončoval Ondřej Panský, kterému adresoval přihrávku Z. Skipala a bylo to 4-0. Pátou branku přidali domácí v samotné závěru utkání. Po průniku Petra Csavoje, kterému se povedlo obejít brankáře a následně z úhlu nastřelit tyč, se k odraženému balónu dostal Panský, jenž vybídl zpětnou přihrávkou na malé vápno Jaroslava Lva, který se štěstím procedil míč za záda hostujícího gólmana, a i pro něj to byla první branka v dresu Lipna, 5-0. Rozhodčí Adamovič po pár vteřinách odpískal konec utkání a lipenští zaslouženě slavili výhru 5-0.



Ohlasy k zápasu


FC Lipno nad Vltavou
Ondřej Panský, útočník: Utkání se pro nás neslo v takovém poklidnějším duchu, jelikož jsme po sobotním triumfu Světlíka věděli, že už o postup bojovat nemůžeme. Tímto bych chtěl Světlíku pogratulovat k postupu do OP. Poslední domácí zápas jsme chtěli vyhrát nejenom pro naše skvělé fanoušky, kterým tímto chci jménem týmu moc poděkovat za pravidelnou parádní podporu! Od samého začátku jsme hru kontrolovali a myslím, že bylo jen otázkou času, kdy se s góly jak se říká „roztrhne pytel". Nastartoval to stylově kapitán Bříza a ve druhé půli se na celkovém vítězství podíleli další 4 střelci. Utkání bylo si myslím pro fanoušky zajímavé a my jsme rádi, že se udrželo čisté konto a dalo se 5 parádních gólů. Všechny byly po výborné týmové spolupráci, kdy téměř všechny padly po kombinaci do prázdné brány. Opět tedy rozhodl suprový týmový výkon, všechny řady zahrály parádně včetně jistě chytajícího Radka Krahulce.




Sestavy


FC Lipno nad Vltavou
M. Bédák [-] - Z. Skípala [-] , M. Hamburg [-] (78. J. Lev [-] ) , L. Fenc [-] (57. J. Krahulec [-] ) , O. Panský [-] , M. Víšek [-] , P. Csavoj [-] , D. Gregor [-] , V. Březina [-] , P. Sládek [-] , E. Pač [-]

FC ROMO Český Krumlov
Z. Bledý [-] - P. Žigo [-] (45. G. Sivák [-] ) , M. Kotlár [-] , M. Kotlár [-] , R. Kotlár [-] , R. Slivka [-] , M. Sivák [-] , E. Lázár [-] , T. Bílý [-] , K. Sivák [-] , R. Mucha [-]

ŽK: 68. Z. Skípala - 30. R. Slivka , 64. T. Bílý , 68. K. Sivák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamovič Jiří - KRÁTKÝ Marcel (N), SIVÁK Zdenek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku