Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

6.0

Dvě minuty před koncem ukradl Horní Bříze postup Polák


Branky


0

Velmi těsnou a opatrnou odvetu barážového souboje rozhodl jediný gól v samotném závěru, který zároveň určil účastníka krajského přeboru pro příští sezónu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda a šeď

Malé derby mezi Horní Břízou a Zručí pokračovalo v sobotu druhým utkáním. To první, středeční, skončilo zajímavou remízou 2:2, která přivedla na hornobřízký trávník v mírné výhodě domácí borce, kterým pro postup do vyšší soutěže stačila i remíza 0:0 či 1:1. První poločas ale žádné vyřešení otázky volného místa v krajském přeboru nepřinesl. Horní Bříza hrála z perfektně zajištěné obrany a Zruč se jen těžko dostávala do palebných pozic. Do své jediné šance se dostala až ve 34. minutě, kdy sudí Janda vytáhl faul z pokutového území až před vápno, odkud se o obstřel zdi pokusil Daniel Křen, ale jeho pokus skončil na tělech bránících borců. Poločas tak skončil remízou 0:0, která více vyhovovala domácímu týmu. 

Gól v posledních minutách rozhodl

Šance přišly až ve druhé půli. V 70. minutě mohl skóre změnit Jiří Sedlecký, který ale pěknou ránou šajtlí netrefil prostor mezi třemi tyčemi, který střežil Václav Klik. V 80. minutě mohl Horní Břízu definitivně do krajského přeboru posunout Pavel Chocholatý, kterého po samostatném průniku po pravém křídle pěkně našel na značce pokutového kopu Václav Zavadil, ale zkušený útočník domácích trefil pouze před sebou stojícího obránce hostů, od kterého se míč odrazil do tyče a poté na rohový kop. V 88. minutě už se 320 fanoušků buďto radovalo, nebo smiřovalo s tím, že Horní Bříza nahradí pro nadcházející sezónu 2016/2017 Zruč v elitní krajské soutěži. Poté ale přišlo něco nečekaného. Skákající míč si na hranici vápna našel hostující Matěj Polák a střelou z otočky se levou nohou trefil do šibenice Šimandlovi branky, kterému zbyly jen oči pro pláč. Obrovská euforie ale propukla na straně Zruče, která se po této brance z nebe může radovat ze setrvání v kraji i pro příští rok.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Löffelman Martin, trenér domácích: "Nevyhrál lepší soupeř, ale ten zkušenější. Zápas byl chudý na šance, ale u nás to nezvládli především mladí hráči, kteří se pod tíhou důležitosti podlehli nervozitě. Chtěl bych ale pochválit naše zkušené borce, především Paukner, Šimice a Chocholatý."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Zaplať pánbůh za gól v 88. minutě. Sezóna je zachráněna a my po těsném vítězství 0:1 zůstáváme v krajském přeboru i pro příští rok. Soupeř výborně bránil a bojoval, ale my jsme to nakonec velkou vůlí urvali."



Sestavy


SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - R. Šimice [-] , J. Sedlecký [-] (64. V. Čermák [-] ) , V. Zavadil [-] (76. M. Chocholatý [-] ) , A. Lavička [-] - M. Fišer [-] , M. Macháček [-] , M. Paukner [-] , M. Zavadil [-] - K. Příhoda [-] , P. Chocholatý [-] (84. J. Šmucler [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-] - D. Křen [-] , P. Hucl [-] (82. T. Valenta [-] ) , T. Jelínek [-] (58. T. Kepka [-] ) , M. Polák [-] - O. Mašek [-] (46. J. Lauko [-] ) , P. Karpíšek [-]

ŽK: 25. A. Lavička , 28. M. Fišer , 90. M. Zavadil - 16. T. Jelínek , 29. P. Hucl , 64. T. Kepka .
Hráči zápasu: P. Chocholatý - M. Polák .
Počet diváků: 321. Rozhodčí: Janda Marek - König, Doksanský.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.