Nemám strach, že by se Břasům příští rok postup nepovedl, říká Radek Šindelář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Radek Šindelář z Bolešin. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak zpětně hodnotíte barážové dvojutkání, které dospělo až do prodloužení?
Rozhodně nic lehkého, věděli jsme, že někteří hráči z Břas hráli vyšší soutěže, jsou zkušení a když jsme přijeli k nim na stadion, tak rozhodně i namotivovaní. Každopádně po zapase v Břasích jsme si řekli, že doma to zkrátka musíme zvládnout, což se nám taky povedlo, ale výsledek v odvetě, ač vypadá hrozivě pro hosty, byli rozhodně vyrovnaným soupeřem a nemám strach, že by se jim příští rok postup nepovedl.
Hrál jsi už před tím někdy baráž? V čem to bylo jiné?
Když jsem byl v Měčíně, tak se hrála baráž, ale já byl tehdy už na dovolené v zahraničí, takže nemůžu posoudit. Tahle byla pro mě vlastně poprvé.
Od příští sezóny se baráže, co se týče soutěží spadající pod PKFS, ruší? Jaký na to máš pohled ty?
Asi to tak bude lepší, když se to tak vyhodnotilo. Jsem pro přímý postup i pro přímý sestup.
Vraťme se trochu k uplynulé sezóně. Skončili jste sice na 12. místě, obranu jste ale měli pátou nejlepší. Je to to, na čem byste chtěli do příští sezóny stavět?
Určitě se na tom stavět dá. Na jaře se obrana ustálila a moc gólů jsme nedostávali. Hlavně díky nim jsme to letos udrželi za pět minut dvanáct (směje se)
Vaší skupinu B třídy vyhrály Dobřany, které v minulé sezóně byly až sedmé, tři body před vámi. V čem se oproti loňsku změnily a jsou třeba pro vás vzor, že to “jde”?
Myslím, že se nezměnili. Hráli dobře už loňskou sezónu, jen je potřeba někdy víc štěstí, ale to je fotbal. Vzor nevím, ale můj názor je, že my máme výbornej tým, tým na to hrát v té horní části tabulky, jen musíme nějak srovnat výkon podzim-jaro, tam vidím největší kámen úrazu.
Na který zápas z minulé sezóny budeš nejraději vzpomínat a na který bys raději už teď zapomněl?
Tak pro mě asi samotného ta baráž v Bolešinách, tam mi to fakt sedlo a nejradši zapomenout asi na zápas v Horažďovicích. Domácí gólman je pro mě noční můrou.
Kdy začínáte v Bolešinách s letní přípravou? Dá se očekávat nějaký pohyb v kádru?
Za dva-tři týdny bychom měli začít naplno. (řečeno 27. 7. - pozn. red.) Očekávat se to určite dá.
A jsou už známá nějaká konkrétní jména ať už směrem dovnitř nebo ven?
Ven určitě ne. Posily jsou v jednání, nic konkrétního, ale nevím.
Už jste si vůbec nastavili v kabině nějaké cíle do příští sezóny?
Po posledním zápase jsme byli všichni šťastní, že jsme zůstali tam, kde jsme a budu určitě mluvit za všechny, že chceme i nadále zůstat v B třídě, ale s větším klidem v tabulce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.