V divoké přestřelce byl úspěšnější Bohdalov


Branky


0

Bohdalov si po dalším vítězství upevnil vedení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do prestižního zápasu, který měl charakter derby, nastoupili bohdalovští bez druhého stopera Pavla Jaroše, ktrerý je na dovolené. To si vyžádalo zásah do sestavy, kde jen nahradil Pavel Neuman a do zálohy se vrátil Petr Jaroš. Bohdalov se sice ujal vedení ve 24. minutě nádhernou střelou Tomáše Doležala, ale ukázalo se, že domácí jakoby nebyli ve své kůži. V této době měl zápas vyrovnaný průběh, herní kvalita byla na obou stranách. V 39. minutě hostující Špaček potvrdil svoji divizní minulost a když dostal od bohdalovských obou stoperů dostatek prostoru, z rohového kopu celkem pohodlně srovnal skóre. To také bylo za první poločas vše.

Ve druhé půli padlo šest branek

 V druhém poločase opět prokázali domácí svoji lepší fyzickou kondici, tlačili se na soupeřovu polovinu, Tomáš Doležal rozdával nádherné pasy. Jeden z mnoha využil v 60. minutě Kuba Šimek, lehce se uvolnil přes pravého beka hostů a přízemní střelou poslal Bohdalov do zaslouženého vedení. Hned nato, po sporné situaci u pravého rohového praporku hostů, se ocitl míč ve velkém vápně u Tomáše Doležala, který neměl problém poslat míč do brankářem Jakubcem opuštěné branky  3:1. K další sporné situaci došlo tentokráte na polovině domácích, když obránce Klimeš reklamoval aut, přestal hrát, míče se pohodlně zmocnil hostující Ochrana a lehce snížil na 3:2. Bohdalovské však neznervózněli, což vyjádřili další brankou do borské sítě Aldou Neumanem. Na obvyklého bůra v síti soupeřů na domácím hřišti, upravil v 87. minutě dobře hrající Petr Jaroš. Na, pro soupeře přijatelných 5:3, korigoval v 90. minutě Milan Špaček, když mu domácí stopeři opět nechali hodně prostoru. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, myslím, že gól co daly Bory na 1:2 měl platit. V druhé půlce jsme byli lepším týmem a zaslouženě otočili výsledek. Útočné fauly na rozdíl od trenéra Borů jsem neviděl.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: Od začátku se hrálo rychle nahoru dolů. Domácí se dostali do vedení, nám se podařilo vyrovnat a přidat do poločasu další branku. Ta nám nebyla z nepochopitelných důvodů rozhodčím který evidentně nestačil tempu zápasu uznána. Po přestávce se domácí po dvou do nebe volajících útočných faulech dostali opět do vedení. Pan rozhodčí pohybující se v tu chvíli 50 až 70 metrů od místa přestupku je považoval za regulérní. Nám se pak podařilo ještě jednou vrátit se do zápasu a zdramatizovat ho až do konce. V tu chvíli zmatek na hřišti vrcholil, rozhodčímu se zápas zcela vymknul a kdyby se hrálo podle pravidel, dohráváme osm na osm. Blahopřeji soupeři k vítězství.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŽILKA Jan - DĚDIČ Libor (N), KŘÍŽ Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.