Tomáš Hrad rozhodl šlágr kola


Branky


1

Oba týmy v minulém kole shodně vyhrály za tři body. V tomto zápase druhého kola byli nakonec šťastnější domácí hráči Měřína B, kteří si hlavně zásluhou střelecké pohotovosti Tomáše Hrada připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Začátek utkání se nesl v oťukávání obou mužstev a nikdo nepředpokládal gólovou nadílku na kterékoliv straně. Do začátku utkání vstoupilo lépe domácí mužstvo, které si vytvořilo tlak a domácí útočník Pospíchal se svým důrazem ve 4. minutě prosadil po své akci a otevřel tím skóre utkáni 1:0 pro Merin. Následně to byl Merin, který měl více slibných situací, ale góly to nepřineslo. Nadále se hrál bojovný fotbal a čekalo se, které z mužstev změní skóre na ukazateli. Běžela 21. minuta a hostující Ujčov vhazoval aut a po rychlém přenesení hry se k balonu dostal hostující Nedoma a přízemní střelou k tyči překonal domácího brankáře Sysla a srovnal tak stav zapasu na 1:1. Domácí mužstvo to ovšem nezaskočilo a stále se tlačilo před hostujícího golmana Bureše. Chyběly dvě minuty do půlhodiny hry a domácí zadák Král vyslal dlouhým balónem do úniku Hrada a ten se tváří v tvář brankářovi nemýlil a utrhl tím vedení Merina opět na svoji stranu. Stav 2:1. Tento výsledek se do půlky již nezměnil, i když šance na obou stranách na to byly.

Tomáš Hrad pečetil výhru Měřína B

Do druhé poloviny vstoupily obě mužstva ve stejném duchu jako poločas první. Domácí byli ovšem důraznější a ze hry měli více než hosté z Ujčova. Hostujícím hráčům tomu nepomohlo ani zranění hráče Mitase, který od té doby nebyl již schopen držet pořádně krok se zápasem. O té chvíle bylo již na hřišti jen jedno mužstvo a tím byli domácí borci, kteří i nadále podnikali útoky na hostujícího brankáře a bylo otázkou času, kdy navýší svoje brankové skóre. Chyběla čtvrt hodina do konce utkani a opět kombinace Krála a Hrada vedla ke gólové radosti domácích. Druhým gólem se uvedl Hrad, který hlavičkou doklepl Královo ohrožení branky. Navýšil tím již na dvou brankové vedení domácího Merina. Do konce zapasu se již dohrávalo na polovině hostujících a ti jen ojediněle dokázali ohrozit domácí obranu. Do konce zápasu již branka nepadla a stav utkání tak zůstal nezměněn. Zapas tedy skončil 3:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Jsem rád, že jsme navázali na výsledek v Rožné a pevně doufám, že tuto hru budeme předvádět i v následujících utkáních. Musím vyzdvihnout týmového ducha odhodlání hráčů potvrdit domácí neporazitelnost z loňské sezóny.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Na utkání jsme odjížděli bez třetiny našeho kádru, který takovou porci omluvenek neustál a to se nakonec projevilo na konečném výsledku. V první půli jsme ještě krok se soupeřem celkem udrželi, na začátku druhé půle se po faulu zranil náš kapitán Pavel Mitáš, který zbytek odehrál jen silou vůle. Domácí prostřídali sestavu a čerství hráči neustále podnikali výpady po narážečkách do naší obrany. Po zásluze přidali i třetí branku a zbytek zápasu jasně ovládli. Nám už síly na zvrat nezbyly. Hráčům děkuji za výborný přístup a bojovnost.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - TEPLÝ Radek, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2016 08:28
Máme jim na jaře co vracet! :-D