Křižanov B vybojoval první tři body v sezóně


Branky


29. M. Vítek , 67. L. Burian - 88. M. Hála
0

V souboji dvou celků, které minulý týden nebodovaly, byly úspěšnější domácí hráči Křižanova B, kteří zdolali Březí těsně o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili branku Vítkem

Oba týmy své první zápasy v sezóně těsně prohráli. Proto chtěli nyní bodovat. Zejména pak domácí, protože doma je potřeba body sbírat. Mírným favoritem i podle sázkařů z fotbalunas byli hráči Křižanova B.

Vstup do utkání se jim oproti minulému týdnu povedl daleko lépe. Měli více míč na svých kopačkách, dobře pokrývali běhavé hráče Březí. Dopředu ale příliš nebezpeční nebyli. Dařilo se jim ale vypracovávat si rohové kopy. Po jednom z nich se do dobré brankové příležitosti dostal M. Vítek. Jeho hlavička ale skončila vedle brány. Hráčům Březí to jako varování nestačilo a ve 29. minutě se již stejný hráč prosadil. To opět po rohovém kopu a závaru před brankou prostřelil hradbu těl i brankáře J. Tunkra.

 

Hosté zvýšili svoji aktivitu, jejich pohyb začal dělat hráčům domácích problémy. Z toho plynuly fauly a standardní situace. Brankář M. Homola ale předváděl spolehlivý výkon a včasnými výběhy řešil ošemetné situace. Na konci poločasu se hosté po ruce ve vápně dožadovali pokutového kopu. Hlavní rozhodčí tuto situaci jako penaltovou neposoudil.

Ve druhé půli padlo po brance na každé straně hřiště

Druhá půle začala stejně, jako končila první. Křižanov se zatáhl a čekal, co hosté předvedou. Březí bylo velmi aktivní a jeho hráči se dostávali do dobrých příležitostí. Většinou je ale řešili příliš komplikovaně a hledali své spoluhráče i v případech, kdy mohli střílet. Vypracovali si i pár rohů, z nich se ale prosadit nedokázali. Domácí chtěli spoléhat na možnost rychlých protiútoků do otevřené obrany. Několikrát je zastavil praporek pomezního rozhodčího. Nakonec se ale přece jen prosadil střídající L. Burian, který si na hranici velkého navedl míč na svoji levou nohu a tvrdou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Tento gól na chvíli otupil aktivitu hostí, ale v posledních deseti minutách opět přidali na obrátkách a i když brankář M. Homola dělal co mohl, čisté konto neudržel. V 88. minutě vyrazil tvrdou střelu hostí, odražený míč si našel M. Hála a střelou „pod víko“ dal svému týmu naději na vyrovnání. Domácí už ale výsledek ukopali a se štěstím získali první tři body v podzimní části soutěže.   



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Začátek zápasu jsme zvládli celkem dobře, byli jsme o něco aktivnější a řekl bych, že jsme se zaslouženě dostali do vedení. I když kombinačně nám to po celý zápas příliš nešlo. Ve druhé půli byli jednoznačně fotbalovější hosté. Dělal nám problém zejména jejich pohyb. Díky výbornému výkonu brankáře M. Homoly a možná i menší zkušenosti hostí jsme získali tři body. Náš výkon nebyl ideální, ale hodně tomu přispěl i dobrý výkon soupeře. Když jsme ale dokázali zvýšit na 2:0, měli bychom být schopni zápas dohrát s větším přehledem.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha:



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SKRYJA Stanislav, TĚŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.