Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek nastřílel ve druhém poločase Béčku Měřína pět branek a sesadil ho z vedoucí příčky tabulky


0

Strážek vynikajícím druhým poločasem otoči stav utkání z 1:3 na 6:3 a poskočil na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Měřína vedlo v poločase o dvě branky

Za krásného slunečného teplého dne se sehrálo utkání mezi týmem Strážkem a Měřínem B, jednalo se o souboj týmů z předních pozic, proto se očekávalo vyrovnané utkání. Lepší vstup do zápasu měli domácí borci, kteří si vypracovali dvě velké šance, ale ani jednu nedokázali využít, a tak přišel trest.

 

V 15. minutě se objevil za domácí obranou z ničeho nic Smejkal a pěknou střelou propálil brankáře Lukáška - 0:1 . O chvilku později bylo ještě hůř, když po nedůrazu v domácí obraně zvyšoval Sýkora na - 0:2. Toto byly těžké rány pro mladý tým Strážku, kterému najednou přestala úplně fungovat kombinační hra a spíše jen nakopával dlouhé míče dopředu.

 

Kontaktní branku se podařilo vstřelit ve 26. minutě, když kapitán Miloš Svoboda svoji šanci proměnil - 1:2 . Další rána pro domácí celek přišla těsně před koncem prvního poločasu , když ve 43. minutě znovu obranná činnost slabým důrazem nepohlídala Bartušeka a ten tak zvýšil už na - 1:3.

Strážek ve druhé půli explodoval a nasázel měřínským pět branek

Do druhého poločasu nastoupil Strážek jako vyměněný, začal znovu více kombinovat, přihrávky se zpřesnily a hosté se nedostávali už moc do útoku a snažili se spíše bránit svůj vypracovaný náskok. Strážek se snažil, jenže dlouho nepřicházela žádná pořádná šance, a tak se o kontaktní branku postaral až Lahodný Stanislav , který nejlíp přečetl hru a přímý kop od Poláka dokázal pohotově dorazit do branky - 2:3.

 

V 79 . minutě se domácí přece jenom dočkali vyrovnání. Velký podíl ale na tom měl hostující gólman Kožený, který krásnou střelu Šustala z půlky hřiště podcenil a pustil za svá záda - 3:3 . V tu chvíli jakoby Měřín úplně odpadl a domácí hráči jasně dominovali na hřišti.

 

Velký obrat dokonal v 81. minutě Šmerda František, který si hezky potáhl míč po pravé straně a propálil vše, co mu stálo v cestě - 4:3. O chvilku později zvyšoval skóre Christian Tomáš a dodal tak klid pro svůj celek - 5:3.

 

Konečný stav utkání stanovil Chocholáč Jiří , který tváři v tvář nedal nejmenší šanci hostujícímu brankaři šanci k zákroku - 6:3 . Strážek tak dokázal ve druhém poločasu skvělý obrat zápasu a slavit tak další domácí výhru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Nebyl to pro nás vůbec jednoduchý zápas, první poločas jsme si určitě přestavovali jinak, jenže jsme prohrávali o dvě branky, proto musím kluky pochválit za velkou bojovnost, chuť a vůli zápas otočit ve druhém poločasu, což se nám nakonec podařilo a mohli jsme tak slavit důležitou výhru.

TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Od začátku zápasu byl Strážek ve všem lepší, ale my jsme z minima dokázali vytěžit maximum a do poločasu jsme si drželi dvoubrankový náskok. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale černou chvilku si vybral náš gólman a to se poté podepsalo na celém týmu a Strážek si s námi pak dělal co chtěl a tomu nakonec i odpovídal konečný výsledek. Oceňuji velmi dobrý výkon domácího mužstva.



Sestavy


TJ Strážek
D. Lukášek [-] - Z. Jaroš [-] (73. J. Chocholáč [-] ) , F. Lahodný [-] (46. M. Christian [-] ) , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] (46. S. Lahodný [-] ) , T. Christian [-] , J. Cimbálník [-] (52. T. Šikula [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , P. Kupský [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Kožený [-] - P. Pospíchal [-] , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , S. Bartušek [-] , K. Smejkal [-] , F. Hlaváč [-] (53. D. Kolouch [-] ) , P. Chaloupka [-] (83. Š. Král [-] ) , D. Horák [-] , D. Hrůza [-] , P. Král [-]

ŽK: 68. F. Šmerda - 56. K. Smejkal , 78. M. Sýkora .
Hráči zápasu: T. Polák , F. Šmerda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - SKRYJA Stanislav, CHRISTIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.