3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek po výborném výkonu v prvním poločase přehrál těsně Béčko Křižanova


Branky


0

V utkání rozdílných poločasů zvítězil Strážek nad rezervou Křižanova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vstřelil Strážek tři branky

Roli favorita chtěli začít naplňovat domácí hned od úvodních minut. Hned v 5. minutě se dostal domácí záložník Polák do slibné šance, ale ta zůstala nevyužita. Domácí měli sice nadále více ze hry, ale hosté si v obraně počínali jistě. První branka padla v 16. minutě, když domácí kanonýr Šebek vzal na sebe zodpovědnost, vystřelil z hranice velkého vápna a krásným technickým obstřelem nedal brankářovi Bajerovi šanci 1:0 . Druhá branka padla o chvíli později, když po krásně rychlé kombinační ose Lahodný-Miloš Svoboda - Šebek se dostal do zakončení Jaroš a zvyšoval už na 2:0. I přes to, že hosté prohrávali, tak se snažili hrát s domácím týmem vyrovnanou partii. Jenže třetí branku a pojistku do šatny přidal opět v 40. minutě Šebek 3:0. 

Ve druhé půli skóroval dvakrát Křižanov B

Do druhé půlky vstoupili hosté lépe a hned v 47. minutě se postarali díky hlavičce Tomáše Novotného o snížení 3:1. Tohle domácí borci nečekali a bylo na nich vidět, že jsou z toho šoku a nemohli se vůbec dostat zpět do hry. Hosté v tuto chvíli byli lepším týmem. V 76. minutě kopali hosté penaltu. Míč si vzal Tomáš Novotný, ale jeho ránu skvělým zákrokem chytil Kuba Vala. Jenže o další minutu bylo přece jenom sníženo na rozdíl jedné branky, když Jarda Uhlíř se prosadil z malého vápna 3:2.  Domácí se tak museli vážně obávat o své vítězství. Křižanov se i nadále snažil, stihl si vypracovat ještě jednu slibnou střelu, ale více se už nestalo, a tak se domácí mohli radovat z těsné výhry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Zápas dvou poločasu. První poločas se nám povedl a vedli jsme zaslouženě 3:0, jenže ve druhé půlce jsme se nedostali vůbec do naší hry a Křižanov byl lepším týmem. Vítězství se nám ale podařilo udržet a to je pro nás důležité. Z zápasu si bereme určitě ponaučení, které nás pevně věřím do dalších zápasu jen a jenom posílí .

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Opět poločas z našeho pohledu 0:3. Domácí nastoupili aktivně a byli v prvním poločase určitě lepším týmem. My jsme ale na rozdíl od minulého týdne po prvním gólu chtěli hrát a možná i to se nám vymstilo. Protože jsme druhý a třetí gól dostali do otevřené obrany. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem, bohužel jsme ale dali pouze dva góly.



Sestavy


TJ Strážek
J. Vala [-] - Z. Jaroš [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] (64. T. Christian [-] ) , M. Svoboda [-] , L. Šebek [-] (76. T. Šikula [-] ) , J. Cimbálník [-] (56. D. Lukášek [-] ) , S. Lahodný [-] (46. F. Lahodný [-] ) , F. Šmerda [-] (46. J. Valík [-] ) , P. Šustal [-]

SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] - M. Burian [-] , J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] , T. Novotný [-] - J. Stupka [-] , M. Vítek [-] , D. Fendrych [-] , T. Plocek [-] - P. Štěpánek [-] , M. Částek [-] (66. M. Král [-] ) -

ŽK: 74. F. Lahodný , 75. T. Christian - 44. M. Vítek , 53. T. Novotný .
Hráči zápasu: J. Vala , L. Šebek - T. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - KŘIŠTOF Jiří (N), SVOBODA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.