0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav zvítězila v Moravských Budějovicích


Branky


0

Diváci si na jedinou branku tohoto zápasu museli počkat až do poslední desetiminutovky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Úvod utkání byl z obou stran opatrný a tak se diváci dočkali první šance až v 18. minutě když po centru Svobody hlavičkoval na malém vápně úplně volný Šplíchal těsně nad. Po půlhodině hry pronikl do velkého vápna hostující Žila, ale na poslední chvíli mu míč ukopl Stehlík. Na střelu Adamce o chvíli později by nestačila ani branka na ragby. Pět minut před koncem poločasu Škacha po odpískání napálil míčem ležícího Stehlíka a uviděl pouze žlutou kartu. Domácí dohrávali zbytek poločasu a nastavení v deseti a Stehlík již do druhého poločasu nenastoupil.

Škacha rozhodl pro Přibyslav

Druhý poločas zahájil střelou nad domácí Svoboda. Po hodině hry doplatil na tvrdou hru hostí krvavým zranění v obličeji Novotný a musel také opusti hřiště. V první vyložené šanci hosti zakončil Žila svůj samostatný únik pouze střelou do tyče. Domácí odpověděli rychlou akcí po ose Švanda - Pařízek - Kosmák a posledně jmenovaný hlavičkoval těsně nad branku. Dvacet minut před koncem zápasu Kyzlink ideálně uvolnil na křídle Svobodu, ale jeho křížná střela těsně minula zadní týč. O pět minut později si oba hráči role vyměnili, ale výsledek byl úplně stejný. A tak se radovali hosté, když Žila zatáhl míč po pravé straně a zpětnou nahrávkou našel Škachu. Na jeho střelu k tyči Klouda nedosáhl. Domácí vsadili vše na útok a tak mohli do otevřené obrany inkasovat. Dvě minuty před koncem vychytal Klouda samostatný únik Pospíchala a v poslední minutě únik střídajícího Vostála skončil díky Kloudovi jen střelou mimo branku.



Ohlasy k zápasu



SK Přibyslav
Jaromír Vopršál: Diváci museli odcházet znechucení. Fotbal místy připomínal okresní přebor. Asi jsme byli o "něco" lepší, nicméně důležité 3 body.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - M. Pařízek [-] , J. Šplíchal [-] , L. Stehlík [-] (46. P. Benda [-] ) , T. Kyzlink [-] , V. Novotný [-] (57. J. Kosmák [-] ) , A. Svoboda [-] , V. Dušek [-] , J. Benda [-] , R. Švanda [-] , M. Procházka [-]

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Žíla [-] (89. A. Vostál [-] ) , P. Škacha [-] , M. Votava [-] , J. Flekal [-] , L. Vykoukal [-] (57. S. Pochop [-] ) , L. Adamec [-] , J. Pospíchal [-] (90. R. Musil [-] ) , J. Vopršal [-] , P. Kunc [-] , J. Eis [-]

ŽK: 36. J. Šplíchal , 36. T. Kyzlink , 44. M. Pařízek - 3. J. Eis , 10. L. Adamec , 26. J. Žíla , 39. P. Škacha , 88. P. Kunc .
Hráči zápasu: J. Klouda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Dvořák Jan - HOLUB Miroslav, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.