4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice neměly se Zašovou problém


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Zašová
Jan Blabla: Až příliš velký respekt z útočné síly Kateřinic a naše přetrvávající bolest v podobě taktických chyb a zbrklého řešení herních situací domácím jejich cestu ke třem bodům hodně ulehčily. Porážíme se sami, stále stejnými věcmi. Nepovedly se nám nástupy do obou poločasů, zejména toho prvního, kdy jsme brzy inkasovali po vymyšlené penaltě z kopačky Cahlíka - 1:0, Kateřinice se uklidnily a hlavně Drda zle zatápěl pod kotlem. Dlouho se nám nedařilo dostat do hry, domácí nebezpečně útočili, ale všechny šance jsme i s pomocí břevna přežili a v závěru poločasu jsme mohli z minima vytěžit maximum, jenže Pobořilovi, který se ocitl za obranou domácích míč v rozhodujícím okamžiku odskočil. Všechny poločasové plány vzaly za své po třech minutách hry, když jsme jednoduchý míč ani natřikrát nedokázali odehrát a tak jej Čtvrtníček uklidil do sítě podruhé - 2:0. Podobná situace předcházela třetí brance, kterou jsme si po dalších deseti minutách hry vlastně dali sami - 3:0 a dvacet minut před koncem jsme po naší gólovce paradoxně inkasovali počtvrté, když se po rychlém brejku individuálně prosadil nejlepší hráč Kateřinic Drda - 4:0. Nedaří se nám stále plnit taktické pokyny, snaha odehrát některé herní situace jednoduše je v našem případě bohužel kontraproduktivní, zbrkle se zbavujeme míčů, nepřesnostmi je odevzdáváme soupeřům, kteří všechny naše chyby dokážou trestat brankami, nepříznivý stav řešíme ještě zbrkleji, nejsme trpěliví a chceme se prosadit individuálně, což nás stojí spoustu sil, které pochopitelně chybí jinde.



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
R. Hyžák [-] - O. Čtvrtníček [-] , V. Kotrla [-] (67. T. Macík [-] ) , Z. Ondra [-] , V. Peredarjuk [-] (84. L. Dančák [-] ) , P. Hrabica [-] , O. Kuzník [-] , J. Kuzník [-] , J. Drda [-] , J. Orság [-] , J. Cahlík [-] (55. Š. Hlinšťák [-] )

TJ Zašová
J. Andrášik [-] - J. Chlevišťan [-] , T. Tvrdý [-] , J. Podzemný [-] , M. Škrobák [-] , J. Šuler [-] , J. Sekyra [-] , V. Matůš [-] , J. Pavlica [-] , M. Štěpán [-] (63. J. Blabla [-] ) , J. Pobořil [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - RYBKA Ondřej, KOVAŘÍČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.