0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příluky ve středeční dohrávce loupily v Lužkovicích


Branky


49. M. Votava , 63. P. Pinkas , 68. M. Votava
0

V Lužkovicích se hrálo očekávané opakované derby, kdy rozmary počasí tento duel v srpnu po poločasovém výsledku 3:3 přerušilo. Velmi slušná divácká návštěva viděla bezbrankovou první půli. Ve druhém dějství už Příluky potvrdily narůstající formu a domácí celek zaskočily třemi trefami. Lužkovice tak ani druhý domácí zápas v tomto týdnu nezvládly podle představ a vytěžily z nich pouze jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V místním derby se 28. září dohrávalo utkání 2 kola ze dne 14. srpna, kdy vinou průtrže mračen  byl za stavu 3:3 zápas ukončen. Utkání odvěkých rivalů sousedních obcí se hrálo od začátku v rychlém tempu . domácí si v první čtvrthodině vytvořili dobré pozice ke vstřelení branky, ale Jakub Ronza a v zápětí Zámorský jen těsně minuli branku golmana hostí Metely. Poté zaúřadovali hosté a střely Machalíčka a Votavy se minuly účinkem. Domácí chvíli nato podržel brankář Vala, který vytáhl ze šibenice střelu Votavy. Domácí ohrozili bránu hostů ve 38  minutě, ale Světlík těsně minul, vzápětí střelu Zámorského vykopl obránce z brankové čáry. V samém závěru první půle vytěsnil střelu Votavy Vala na roh a ještě mladý Dominik po průniku obranou obstřelil brankáře Metelu, ale těsně minul. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a karty byly rozdány na obě strany stejně.

 

 

 

 

 

 

Ve druhém dějství hosté třikrát udeřili

Druhý poločas začali lépe domácí, mohli jít dovedení , ale obrana hostů na třikrát vykopla míč z brankové čáry. Nedáš - dostaneš opět platilo ve 49. minutě, kdy se ve vápně uvolnil Votava a z otočky střelou l tyči zaznamenal první gól – 0:1. Domácími to silně zatřepalo a začali chybovat, čehož využil opět Votava a z půlky hřiště šel sám na gólmana. Tentokrát se zaskvěl domácí brankář Vala, který ho bravurně vychytal. Hosté v těchto chvílích měli více ze hry, ale z jednoho z protiútoků mohl srovnat Zámorský, ale trefil jenom tyč Metelovy brány. Hosté udeřili v 63. minutě Pinkasem, který střelou od břevna do sítě zvýšil na  již na 0:2.  V 67. minutě střelec hostů Votava zvýšil střelou na – 0:3. Hosté vyhráli díky lepší střelecké potenci a taky lepší fyzické připravenosti. Tři body tak putují po zásluze do nedalekých Příluk, které se v tabulce posunuly zase o něco výše a zdá se, že jsou z výsledkové krize už venku. Domácím utkání nevyšlo zejména ve druhém poločasu, kdy třikkrát inkasovali a sami se netrefili ani jedinkrát.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Rozhodčí ukončil zápas ve 45. minutě, kdy v průtrži mračen šlo doslova o zdraví hráčů. Náhradní termín nového zápasu bude 28. září 2016. Je to škoda, to té doby jsme byli svědky velmi zajímavého duelu s množstvím branek. Odveta nám nevyšla podle představ, zejména druhý poločas, kdy jsme třikrát inkasovali....

FK Příluky
Jaroslav Brabec, funkcionář: V Lužkovicích se hrál od počátku na můj vkus hodně lehkovážný fotbal a to z obou stran, hráči jakoby si prostě šli začutat na plácek přátelský fotbálek. Stav 3:3 v 39 min. hovoří za všechno a asi brnkal na nervy oběma trenérům. Kdyby nepřišla bouřka, mohlo to skončit klidně divokých 5:5. V náhradním termínu to už ale asi bude jiný fotbal.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Čala [-] , J. Gruber [-] , M. Šuba [-] - I. Světlík [-] , J. Škrabal [-] , O. Zámorský [-] (60. V. Křepelka [-] ) - Š. Dominik [-] (73. P. Novák [-] ) , T. Ronza [-] , J. Ronza [-] - J. Novotný [-]

FK Příluky
P. Metela [-] - I. Kobolka [-] (87. M. Šranko [-] ) , J. Kolínek [-] , R. Machač [-] , V. Bittner [-] (76. L. Janků [-] ) , D. Frolek [-] , M. Votava [-] , P. Pinkas [-] , Z. Vlček [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-]

ŽK: 66. J. Gruber , 76. J. Škrabal , 87. V. Křepelka - 70. R. Machalíček .
Hráči zápasu: M. Votava , P. Pinkas .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: LIŠKA Petr - RUMAN Josef, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku