0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice v neděli loupily v Přílukách a vezou tři body


Branky


0

Zlínské derby se hrálo v neděli na hřišti v Přílukách, kam zavítaly nedaleké Tečovice. Oba celky se navzájem velmi dobře znají, domácímu týmu úvodní duel s nováčkem z Lípy nevyšel a tak chtěl bodovat právě s Tečovicemi. V kádru Příluk však v létě došlo k několika změnách a mužstvo není ještě dobře sehráno, čehož dokázali hosté využít především v úvodu utkání. Po čtvrthodině hry totiž vedly Tečovice už o dvě branky, což domácím na klidu nepřidalo. Definitivní podobu výsledku dal čtvrt hodiny před koncem hostující Vopatřil a Příluky ani ve druhém domácím zápase nebodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrthodině hry vedly Tečovice už o dvě branky

Na hřišti v Příluku začali zápas lépe domácí, kdy hned v 1. min. měli šanci v podobě průniku Votavy do vápna, ale  jeho střelu brankář Křížek nohou reflexivně vyrazil. Bohužel hned v 8. min. se nechala záloha domácích osamoceného Plachého před vápnem a ten střelou ke vzdálenější tyči otevřel skóre na 0:1. Domácí Příluky se nicméně postupně snažily hrát nátlakovou hrou a hned o minutu později mohlo být vyrovnáno, kdy střela Votavy šla těsně nad bránu. Do průniku se dostal Machač, ale jasný faul v 16-tce rozhodčí k překvapení všech nepísknul. Další gól padnul o pár minut později, kdy hosté šli do brejku a Závoda z úhlu překonal brankáře Metelu – 0:2. Další šance měli domácí v 19. a 29. min. po standardních situacích, ale ani Votava, ani Machač nemířili přesně do brány. Největší šanci na snížení skóre měl v 33. min. Humpál, jehož střelu přes skrumáž hráčů brankář Křížek stěží vyrazil na roh. Osmělili se i hosté, kdy Závodou stříleli těsně vedle domácí brány. Do poločasu měli domácí ještě roh, ale Machalíčkova hlava mířila vedle brány.

 

Definitivní podobu výsledku dal čtvrt hodiny před koncem hostující Vopatřil

Domácí tým se ve druhé půli pokusil s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat. Po změně stran měl první šanci již ve 49. min. domácí Mezírka, ale jeho slabší střeli brankář v pohodě chytil. V 56. min. poslal Seifert z levé strany přihrávku napříč vápnem Frolkovi, ale ten na poslední chvíli na míč před prázdnou brankou nedosáhnul. Domácí Příluky zatlačily hosty k jejich brance, šance měli postupně Machač, Frolek, Machalíček, ale bez gólového efektu. V 75. min. došlo ke sporné offsidové situaci, kdy pomezní překvapivě nemávnul jasný offside a hosté Vopatřilem po brejku zvýšili na 0:3. Zápas se pak již dohrával, za zmínku stojí šance hostí v 83. min., kdy šli 2 na 1, ale zakončujícího hráče vychytal Metela. Domácí Příluky tak doplatili v tomto zápase na nulovou střeleckou potenci a budou muset vybojovat body v dalším zápase. Hosté z Tečovic odvážejí domů cenné tři body, které vyšvihly Bivoj do horních pater tabulky, domácí mají v tabulce ještě k dobru odložený zápas v nedalekých Lužkovicích.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Do utkání jsme vstoupili velkou šancí již v 1. minutě hry ale nedali jsme. Nechali jsme pak hosty hrát a ti zužitkovali volný prostor dvěma pro nás zbytečnými góly. Následný tlak bohužel nic z naší strany nepřinesl a tak si hosté zaslouženě odvezli výhru.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Oba týmy nastoupily proti jarní části minulého ročníku s obměněnými sestavami. Příluky bez Kupky v brance, Lošťáka, Petra Votavy a Tečovice bez Škarka, Chudárka, Ondíka, Bořuty i Zd. Šnajdra. Hosté zahájili s pozornou obranou a díky dobré kombinaci dokázali udržet domácí v dostatečném odstupu od Křížkovy branky. Dokázali podporovat ofenzívu i svými zadáky. Tak padla i první branka, kdy levý bek Jaroslav Plachý po samostatném postupu trefil "bodlem" míč z hranice dvaceti metrů tak, že zapadl těsně za tyč Metelovy branky. Nedlouho poté Vladimír Šnajdr uvolnil ideální "českou uličkou" po zemi Zá ;vodu, který se trefil tentokrát ke druhé tyči domácí klece. Domácí po důrazném upozornění od trenéra Strachoně zvýšili úsilí a dokázali si hlavně díky rozehrávce Vlčka vytvořit mírnou převahu. Nebezpečná byla střela Matěje Votavy, kterou gólman hostí ztěží vykryl v pokleku, některé další pokusy domácích dokázala zablokovat obrana hostí v čele s Chovancem. Ještě před koncem poločasu měl dobrou příležitost Vopatřil, když ideální centr Závody poslal z jedné z hranice malého pokutového území mimo domácí branku. Ve druhém poločase začali domácí (zřejmě po domluvě v kabinách) lépe a vynutili si převahu. Hostující brankář musel v několika případech zasáhnout v poslední chvíli, ale udrržel čisté konto. Aktivně hrál Vlček a Mezírka s Machačem, zezadu se snažil podporovat útok i aktivní Dederle. Domácí promarnili několik šancí na redukci stavu po prudkých centrovaných míčích na úrovni malého pokutového území, střely z dálky skončily mimo branku hostí nebo je pokryl Křížek. Hosté přestáli tlak a útočili do otevřené obrany domácích. Po jednom z brejků zavánějících postave ním mimo hru, které pomezní díky výrazné nevoli domácích ponechal bez povšimnutí, šli hosté čtvrt hodiny před koncem do tříbrankového vedení, když se trefil Vopatřil. V závěru zápasu díky rozměklému terénu docházeli síly oběma týmům, hosté měli ještě dvě příležitosti ke vstřelení branky, když Dorazín a Vopatřil postupovali 2 na jednoho a Dorazínova nahrávka byla dlouhá a pak znovu Vopatřil sám před Metelou trefil pouze jeho nohy. V závěru střílel táhlou střelou ještě střídající Kysučan, ale trefil nad břevno domácí branky. Oba týmy poctivě dřely, za domácí zaslouží pochvalu Vlček a Frolek s Machačem, u hostí splnili svůj úkol na jedničku nejen Chovanec, Šnajdr a Dorazin. Pro hosty má toto vítězství díky těžkému následujícímu losu vysokou cenu.



Sestavy


FK Příluky
P. Metela [-] - R. Machač [-] , M. Zahradnický [-] (52. J. Seifert [-] ) , D. Frolek [-] , V. Bittner [-] , M. Votava [-] (46. D. Mezírka [-] ) , J. Dederle [-] , Z. Vlček [-] (81. M. Šuta [-] ) , L. Janků [-] , R. Machalíček [-] , T. Humpál [-]

TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - R. Závoda [-] (58. O. Haša [-] ) , M. Frkal [-] , D. Chovanec [-] , J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] (86. D. Kysučan [-] ) , P. Sedláček [-] , L. Balcárek [-] , T. Plachý [-] , J. Plachý [-] , V. Šnajdr [-]

ŽK: 66. R. Machalíček , 73. J. Dederle - 41. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: M. Křížek , J. Plachý , J. Vopatřil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Katrňák Milan - ŠTEFANKO Jan, BÖHM Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku