Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecký koncert Mladcové tentokrát odnesly Lužkovice


Branky


0

Na Mladcové se hrál magnet tohoto kola, zavítaly zde Lužkovice, které letos ještě neprohrály. Domácí celek se namlsal vysokou výhrou u nováčka v Lípě a ve stejném výkonu chěl pokračovat i v domácím zápase. Domácí tým šel brzy do vedení, do půle již další branka nepadla. Druhý poločas se změnil v one man show exligisty Jirky Jaroše, který za půlhodiny nasázel hostím čtyři branky a další dvě trefy přidali jeho spoluhráči. Lužkovice tak odjíždí z Mladcové s krutou porážkou, kterou nejspíše hráči ani funkcionáři nečekali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po osmi minutách hry se trefil domácí Venený

Na těžkém terénu na mladcovském hřišti vstoupili favorizovaní domácí hráči do zápasu výborně. Už v 8.minutě byl Venený u obloučku za obranu rychleji než hostující gólman a fotbalisté Mladcové rychle vedli 1:0. O minutu později se situace téměř opakovala, ale Martin Venený tentokrát gólmana nepřelstil.  Již v 9.minutě trefil po úniku Rosti Slobodiana Jirka Jaroš jen do tyče, jeho čas v tomto utkání však měl teprve přijít. Ještě v 19.minutě se neujala dalekonosná střela Petra Votavy, který přišel v létě z Příluk. Hosté z Lužkovic pak hru srovnali a začali být také nebezpeční. Ve 26.minutě dokázali domácí zadáci zablokovat volej hostujícího mladíka Dominika, následný roh přošel celým domácímvápnem, naštěstí pro ně bez úhony. Ve 43.min. nahrával Petr Votava v šestnástce ještě lépe postavenému Martinovi Venenému, toho ale stihli hostující obránci zablokovat. V poslední minutě mířil volej kapitána hostí Škrabala vysoko nad a do kabin tak odcházeli spokojenější domácí fotbalisté, kteří vedli brankou z úvodu zápasu 1:0..

Ve druhé půli domácí přidali půltucet branek

Začátek druhého dějství se vyznačil snahou hostí o vyrovnání stavu utkání, domácí hráči však hosty na dostřel mladcovské branky příliš nepouštěli. Po vzájemném oťukávání se začaly na hřišti dít nevídané věci. Brankostroj domácí Mladcové odstartoval deset minut po přestávce, kdy se do centru Kuby Zapletala, který hraje ve Zlíně také futsal, krásně položil Petr Venený a domácí vedli rázem 2:0. Od té doby už zápasu jasně dominovali. V 57.minutě přidal třetí gól hlavičkou Jirka Jaroš a v 62.minutě unikl po levé straně Honza Brhel a jeho sražený centr zapadl za gólmana hostí. Za další dvě minuty připravil hlavou Petr Venený pozici Jirkovi Jarošovi a bylo 5:0. V poslední desetiminutovce přidal Jirka Jaroš ještě další dvě branky – nejprve po vysunutí střídajícím Matějem Vyvlečkou, ta poslední pak padla po krásné kombinaci a nezištné přihrávce Petra Veneného. Druhá půle byla ve znamení střeleckého gala představení Jirky Jaroše, který zopakoval svůj střelecký výkon z Lípy, kde také zaznamenal čtyři branky a jeho bilance z posledních dvou zápasů je úctyhodná. Hosté odjíždějí nakonec s debaklem, kterému v první půli vůbec nic nenaznačovalo, ale druhý poločas byl z jejich strany katastrofální a nedokázali uhlídat domácí kanonýry.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Vstup do utkání se nám vydařil a šli jsme brzy do vedení, bohuzel nám vstřelený gól spíše uškodil a po celý první poločas jsme předváděli asi nejslabší výkon sezóny. Druhá půle už byla z naší strany o poznání kvalitnější a projevilo se to i na počtu vstřelených branek. Vyzdvihl bych opět Jirku Jaroše, který ve druhém utkání po sobě vstřelil 4 branky.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Nebyl jsem na zápase, měli jsme rodinnou oslavu. V poločase jsme prohrávali 1:0, nevím proč se mužstvo tak sesypalo ve II. poločase. Bohužel už v mužstvu budou chybět Ivo Světlík, který si vyřizuje přestup do Fryštáku ( hrající trenér ) a Luboš Janík, který z rodinných důvodů u nás končí a vrací se do Strážnice. Je to pro nás zásadní oslabení.



Sestavy


FK Mladcová
T. Zálešák [-] - J. Zapletal [-] (71. P. Kurtin [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] (73. T. Mackovík [-] ) , J. Jaroš [-] , R. Slobodian [-] , M. Jurčík [-] , P. Votava [-] , P. Venený [-] , M. Venený [-] (79. M. Vyvlečka [-] ) , J. Brhel [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Vala [-] - M. Čala [-] - Š. Dominik [-] - J. Škrabal [-] , P. Novák [-] , Z. Polepil [-] (60. D. Javora [-] ) , J. Kučera [-] , O. Zámorský [-] , T. Ronza [-] , T. Mičola [-] , M. Šuba [-]

Hráči zápasu: J. Jaroš , M. Venený , J. Brhel .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - SMIRNOV Roman, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 20 49:13 49
2 SFK Elko Holešov B 20 62:28 42
3 SK Březnice 20 48:44 37
4 FC Fryšták 20 53:38 33
5 SK Tlumačov 20 38:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 24
2 Josef Křenek 21
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 68 54,0% 1
2 Libor Adamik 58 55,2% 0
3 Ladislav Beran 51 49,0% 0
4 Jiří Kadlík 51 49,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku